Boro MTL szett

45 dodóért egy kísérletet megérhet :thinking: A levegőzéssel kapcsolatban mtl-re bizalmatlan vagyok
Ez inkább rdl

1 kedvelés

Amikor kipróbáltuk szerintem simán hozta az MTL élményt. Nem a legjobb példa de olyan simán volt mint az ursa nano prom 1,2 es fejjel elzárt levegôvel. Persze nem rábeszélni szeretnélek , csak gondoltam ennyi pénzért érdekes lehet. Az ajtajai lötyögtek az biztos de ezt leszámítva elsőre nekem nagyon pozitív csalódás volt a gép.

Engem nem beszélsz rá, nem kell még egy pénznyelő! MTL-re nem igazán fekszik nekem, a 2.0 pin nekem nagyon sok, az 1.0-2.0 közé kellett volna még két lépcső. A műa.tank is kizáró ok nálam, rta-t se veszek müa.palásttal. A kazántér is inkább rdl tekerésekre van belőve, azért, mert megszűkíted egy 1.0 pinnel, nem lesz az igazi​:confused: Viszont ennyiért poris+rda deckkel, van azért létjogosultsága, mint kezdő cucc!
https://www.healthcabin.net/lost-vape-centaurus-b80-aio-pod-system-kit-p/29514.html
Csak nem én vagyok a célközönség :grin:

1 kedvelés

Nekem tetszik ez a Boro kompatibilis kialakítás 40$-ért. Végre nem egy ‘túlhájpolt’ ár! Megy bele pl egy Tita X RBA és 70$-ból meg is van egy frankó RDL szett. Ráadásul papíron kondenzvíz mentes kialakítású…ez hatalmas plusz (ha valid)
Az 5ml-es űrtartam előrelépés lenne a 4,3ml-es tankjaimhoz képest, bár ez nem annyira fontos…lényeg, hogy nem 2-3ml, ami számomra elfogadhatatlan.
Ennyiért már a részben Zinc-Alloy anyaghasználat sem zavarna az SS mellett.
Több mint egy éve ez az első hardver ami felkelti az érdeklődésem :slight_smile:

1 kedvelés

Az a kövér helyzet, nekem is… azért éjszaka nézegettem alu BB tank+bridge kombókat. Az ember töltse hasznosan a munkaidejét :sweat_smile:

1 kedvelés

Amúgy én mtl-ezek DL/RDL tankkal, 2es magátmérőjű tekeréssel, 18-20Watton, 810es drip-pel, extrém szűk légnyílással…a coil lehűlése nem okoz problémát :slightly_smiling_face:

Tudom,tudom, az Intake…Furcsa szokás​:grin: Alszok rá egyet! Délutánra kigondolom​:thinking:

Ha megvolt a kétségbeesés és még aktuális, van DNA60 készleten

2 kedvelés

Ha gunmetal-t vagy black-et veszel és valamiért nem jön be én féláron átveszem :grin:

Köszi! Úgy néz ki már megoldódik. @Deres fórumtársnak épp van egy felesleges darabja készleten. :slight_smile: