De ott is már csak a longfillek mennek tőlük. Mondjuk abból legalább van választék…
Egyetértek
Gondolom gyártónál egy kis profit növelés is bejátszott hogy longfill-t nyomják (kevesebbet drágábban).
Érem másik oldala, nem tudom milyen arányban adtak el aromát-longfillt, mit mutatott a piaci felmérésük. Mert a kereslet nagy úr, ha a népek nem akarnak otthon aromákat méricskélni, kevergetni, flakonokba töltögetni, akkor a longfill (és a kényelmesség) szinte eladta önmagát: itt a flakon kimért aromával, csak töltsd fel alaplével csurig.
Másik topikban írtam is
Semmi bajom a longfillekkel, de mindig jobb érzés fog el, ha aromát veszek a kezembe, főleg ha üvegből van, ott érzem az értéket a mancsomban, lásd feljebb a témanyitónál a kis flaska…
És köszi az ajánlást, vélemény megosztást.
Eddig csak a White Note Lemon Tobacco-hoz volt szerencsém, tetszett bejövős íz, majd legközelebbi rendelésnél már sasolok van-e BF Yellow Tobac is
Nem citrusos de esetleg ezt próbáltad már?
Elvileg gesztenyés dohány, még nem kevertem be mert már így is annyi és annyi féle van megkeverve hogy majd egy évig jó lennék. De ha különlegesen jó akkor bekeverem százkettediknek
https://www.tisvapo.it/prodotto/ghianda-di-giove-distillati-puri-20ml-azhad/
Aroma, longfill, mindkettőt szeretem, csak arányaiban a longfill drágább.
Cserébe az árában már kapunk Chubby flakont és csak fel kell önteni (egyszerűség, kényelem).
Az üveges aromát valóban jó kézbe fogni és pont a Blendfeelnek volt olyan sorozata hogy az üveget még pluszban egy fém tubusba is tették, volt olyan aromám is
White Note: finom, de nekem ott a citrusosság hiányzik, mivel ott csak a citromhéj van beleintegrálva a cuccosba.
A gesztenyést egyszer volt szerencsém kóstolni, haver cimbinek az egyik kedvence, közös rumozáskor kínált meg vele. Bejövős volt, de nem tipik gesztenyés íz, van ott még árpamaláta is benne. Édeskés komplex íz, rumozás mellé feltétlen ajánlom, de szerintem a whiskey is lecsúszik vele…
Ez is egy műanyag tubusban volt benne. Picit ilyen analóg fotófilm effektus ütött be egyből… Nosztalgia…
Azta!
Nekem valamiért elméletben a dohány és citrom nem jött össze, eddig. Ez a leírás meghozta a kedvem és kifogom próbálni
Pedig én még mutattam is régen
De nem írtad le ilyen szépen
Teljesen igazad van Lényegretörően :finom
És persze nincs is sehol
Köszi a visszajelzést! Igyekeztem!
Ha nem találsz sehol, nálam van még 3 10 millis aroma, barterezhetünk!
Gesztenyésből a K Flavour Garrison-ja verhetetlen, szerintem. Nagyon nem tudom elképzelni miért húzták le a rolót… Már csak egy van! Az oldaluk meg hol van, hol nincs…
K Flav az egy külön kategória volt, kár, hogy jelenleg nem aktívak, remélem még találkozunk velük. Azokat a liquideket mindig jutalomként töltöttem bele magamnak a tankba… bár elég sűrűn jutalmaztak magamat akkor, na….
Garrison, igen, az volt a második kedvencem tőlük, közvetlen Alfie után. Ez a kettő forgott leggyakrabban, meg talán még a Grace…
Mennyire kár ezekért az aromákért! Épp hogy megismertem őket, s már nem kapható. Pedig kipróbáltam volna még egy-két darabot ebből a családból.
Alfie-ból és Garrisonból is van még egy kevés a flakon alján, de még nem vitt rá a lélek, hogy teljesen elfogyasszam őket, tudván, hogy nincs több. Majd egy jó alkalommal.
Írtam a tulajnak whatsappon, kiderül, ha válaszol, hogy mi lesz a márka jövője.
De jó! Nagyon kíváncsi vagyok a válaszra!
Tisztára felcsigáztatok, mert a túró rudit szeretem nagyon… De az én nic menyiségemmel lehet, hogy lejárt szavatosságú ízt adna