Blendfeel - Dharma

Származási hely: Olaszország
Keverési arány: 6-12%
Ízvilág: Sumatra Seco dohány indonéz Kaigula teával párosítva

A vape mellett a másik nagy szerelmem a teázás. Kb.: 25 fajta szálas teám van itthon a zöldtől a feketén át az fehérig, sima, gyümölcsös, füstölt, mindenfajta. Gondoltam legyen ez a teszt hangulatos, elvégre nem egy gyümölcsös agyonhűsített példányt tesztelünk, hanem egy eléggé kifinomult, mondhatni már-már művészi ízt. Így a választásom, a mai teszt mellé egy kínai zöld teára esett, így estére.

A párosítás mesterien sikerült, a kombináció tökéletes összhangot alkot. A hangulat tehát adott, hogy a szerző leírja tapasztalatait.

Nézzük mit kínál ez az aroma: az alapja a Sumatra Seco dohány, amiben én egy szárazabb dohányfajtát vélek felfedezni, kissé a Burley-re hajaz, nekem az volt ilyen ízvilág a La Tabaccheriából. Namármost ezt az olasz megspékelte egy kis indonéz teával, ami, ha türelmesek vagyunk, és hagyjuk érni legalább egy hónapot (én négyet hagytam, színén látszik is…), akkor tökéletesen belesimul a dohányba, kiegészítve azt nagyon enyhén virágos zöldteás jegyekkel. Nem egy harsány íz, nem is egy hamutálas, inkább selymesebb szárazabb. Nem szakítja le a torkot, az ízek finoman megbújnak, kifújáskor lesz teljes az ízélmény, a tea ott köszön vissza leginkább.

A színéről távolról meg lehet mondani téli ködben is, hogy ez bizony kokszolni fog, dea letisztult dohány ízek kedvelőinek egész napos lehet, viszont ha a mindennapi reggeli vagy esti teádhoz (amit nem cukrozol, meg citromlevezel) keresel egy hozzá passzoló ízt, hogy a rituálédat teljessé tedd, akkor van egy jó hírem: megtaláltad!

Csillagos ötös!

Szetáp: Kayfun Lite Plus - 1,67 ohm, sima microcoil, BPmods vatta, Dicodes Dániel Micro 12 watt

18 kedvelés

Jó írás lett! Gratulálok!
Rhyming Leonardo Dicaprio GIF

Plusz pont részemről a Zöld tea részére.

4 kedvelés

Ahogy a főnököm szokta volt mondani: “Hobbi, vagy profi.”

4 kedvelés

Ja, és ami kimaradt: all 4 flavours-ön van még belőle, 10 millis kiszerelés. :wink:

5 kedvelés

Köszönjük a beszámolót .. TEAsztán jól nyomod :heart::rofl:

A shop tippért extra ponty :heart:

5 kedvelés

Köszi a beszámolót!! Kedvet adtál, hogy a következő keverésem ő legyen!!

4 kedvelés

Jó kis keverék lehet, talán egyszer megkóstolom. Teázni napi szinten teázok, bár az nem jelenti azt, hogy levesben is bejön. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Engem csak a kíváncsiság hajt!! Teát talán éves szinten kétszer, ha iszom!!

3 kedvelés

Lehet, hogy rászoksz :grin: (a teára)

2 kedvelés

Hidd el, ha szereted a kivonatosokat, ez be fog jönni mellé… :wink:

2 kedvelés

Akkor a téma a célját elérte! :hugs:

2 kedvelés

Igen!! Klassz volt a beszámolód!! :+1:

2 kedvelés

Nekem ez lesz a gyümis,! :grin:

4 kedvelés

Nekem a Morning Glory lett most az :rofl: baxxus, mostanában a Tabak Royal Gold-ot meg a Brown Tabak-ot se kívánom…:open_mouth: Meg ne romoljon :grin:

1 kedvelés

Csak tovább érik :sweat_smile::heart:

2 kedvelés

Megint vissza kell találnom hozzájuk :roll_eyes:ott van a másfél éve bekevert banánom meg sárgadinnye a hűtőben…elvileg imádom :thinking::thinking::thinking:

2 kedvelés

Ött mi o gyümi? A ciprusi latakia? :rofl:

3 kedvelés

Nem olyan erős közel se, mint Mr. Toro. :grin:De a vattával is kímélőbben bánik.

2 kedvelés

Az is jó hír!!

2 kedvelés

A Toro val is úgy jártam ,hogy 1 hónaposan ,nem nagyon ízlett!! 2 hónap után viszont, kifejezetten finom!!

2 kedvelés