A múltkor olvasgattam itt a vaperinán a vattákról.
Találtam egy rovatot amiben a dm-es ebelin bio nature vattárol beszélgettetek es hogy jó vépelésre ha netán kifogyna az ember a kimondottan erre gyártott vattábol vagy csak sporolni szeretne.
Poénból meg említettem a páromnak és dél előtt hozott is kettőt nekem .
Annyit mondott hogy “minden esetre biztos ami biztos.”
Mindenképpen tartsd meg, és a vattát is!
Pont tegnapelőtt olvastam én is.
Ha tesztelted, én kíváncsi lennék
Mindenféle képpen irok róla bár paran már probalták.
Azt mondják nem rossz vagyis használható.
Ki probalom de minden képp csak ha már nem tudnék beszerezni vagy össze omlana a vape piac
Ki fogom probalni
Régebben én is kísérleteztem vattákkal, én csak a Tescos vattára mondom azt, hogy kb. használhatatlan vapelésre. De a baumwolle az pamut, úgyhogy jót vett a Kedvesed. Ebből csak ez a jó.
kb 10éve ez volt a sláger…
Engem 8 éve mutattak be neki, azóta van kedvenc parfümöm is a dm-ből.
Nem emlékszem de voltak vatták a vape shopokba is??
Szuper
Akkor kap tőlem egy hatalmas milkát.
Persze, Muji.
En tegnap böngésztem a vaperinát és akkir láttam.
A dm oldalán is rá kerestem a vattára es nem hittem a szememnek.
A vatta vásálóinak a hozzá szólásaiban is volt aki emlitette hogy az e cigarettajába is ezt használja és elégedett.
Nekem ez tök új.
Tarcsinak jo lessz. Külön köszönet nektek.
tényleg …most meg már…nem lehet követni sem…
Én akkoriban még dohányos, fűszeres dohányos ízeket szívtam, arra tisztán emlékszem, hogy meg voltam elégedve. Viszont a vape vattákkal könnyebb bánni. De aztán majd meglátod mennyire jön be, én ma már nem tenném a tankba.
Mikor először jártam Tominál az Aradiban, szó szerint leesett az állam, kb. 4 éve már olyan választék volt ott, hogy nem lehetett választani. Mikor itt fehérváron megszüntek a vapeshopok előtte a mujit nyomatták nagyon.
Hát en sem tervezem .
Jó lessz arany tartaléknak.
Vagy elhasználja a kedves.
( az egyiket
Én próbálltam tavaly valamikor vagy régebben,sztem semmi baj vele,kb C.B.szinvonal,fél tank és betörik aztán hozza az ízeket,de Sorb,Rayon,Cotton Clouds,Kendo,Pro Cotton stb. hez képest elmarad ízben sztem
Köszönöm szépen az infót