Sziasztok!
Nekem is klón Berserker v2 minim van,mert pont egy Berserkert nem fogok megvenni 4-5000-el drágábban,hogy elmondhassam eredetisemmi bajom vele még anyag minőségre is megfelel,csavarok menetei jók,eggyel nagyobb imbusz van benne mint a Taifunomba nekem kutya bajom vele,igaz én hozzá vagyon szokva az imbuszokhoz csak max annyi,hogy ezek picit kisebbek,mint amikel sokszor dolgozok
Szia! Ahogy nézem ez egy clon. Ha belenyúlsz akár lehet normális kivitelezésű is! De szerintem 25-30 dodo között szokott lenni eredeti is néhol akciósan! Én azt venném!
Igen, csakhát nem mindegy, hogy 40k helyett veszel 9k-ért egy klónt, vagy 9k helyett veszel egyet 4k-ért. De mindenki azt vesz, amit szeretne, én spec nem azon a pár ezresen spórolnék, az amúgy is tömeggyártott, budget tankon.
én is igy gondolom azt megértem ha egy 30-100 ezres tank helyett vesz egy klónt
Ez már nagyon off,de
Sourcemore:
Aliexpress:
Csak a küldés költségét spóroltam meg.
Vagy a Sourcemore-on jobb minőségű klónt árulnak?
Az alsó képen ami van az ugyan az a clon amit Brigitta nézett!
A Sourcemore-os eredeti kínai, míg az Ali-s a kínainak kínai másolata
Annyi különbséggel,hogy Ő ezt a webshopot linkelte:
https://www.aliexpress.com/item/1005003337107375.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.22.7cb942499GyUwW
De egyébként ugyanaz a klón.
Szerintem inkább kihagyom, annyira nem fontos. Csak azt hittem jó vétel lenne.
Nagy AliExpress vásárló vagyok jómagam is. Már vártam hogy valamit kitaláljanak az új áfa mizériára…Ezek szerint sikerült
Csak akkor jönne az ál leesés amikor látnád élőben,hogy 9ezres is ugyan arról a gyártósorról érkezik,mint a 4ezres,csak az eggyik kap eredeti papírdobozkát feliratokkal a másik meg kap egy klónnak való műanyag dobozkát max egy felirattal
Mondjuk ez elöfordulhat…
Mikor kínai az eredeti is, én úgy gondolom kb mind1 is,csak a klónak nevezett olcsóbb,én a klónok között is válogatni szoktam,hogy minimum logózott legyen
Én úgy szoktam a drága tanknál veszek belőle egy klónt aztán az eredetit…kivéve ha már bevált márka…
Ez egy jó stratégia az biztos
Hát ott bármi is lehet, egyébként a vapsea elég korrekt minőséget csinált a dvarw mtl fl-el, szóval…én spec nem szórakoznék 5k-n, de akinek fontos, az hajrá.
Max annyi,hogy mivel kíváncsi természet vagyok 5k környékébe már belefér mégegy klón tank azt úgysem tudnám kihagyni,ha egy bizonyos összeget szánok az egész történetre
Baszus az a baj, hogy így is van még 3 tank, de ha jól bele gondolok lehet van az 4 is ami nagyon izgatja a fantáziámat.
Valakinél lapul ilyen szépség? Ennél jól gondolom, hogy azért annyira nem kell gondolkozni, milyen tankot is vegyek rá?