Sziasztok mennyire megbízható az alirol rendelni, még nem vásároltam ott, de ma ez szemet szúrt, és nagyon elgondolkodtam rajta, hogy megkéne rendelni
Ezt rendelem én is nyugodtan rendelj, mert ha valami történik vele, visszakapod a pénzed!
Elszoktam gondolkodni rajta én is aztán megveszem a boltból más izgalmakat szeretek
Nem tudom 15 euró nem vészes, de ha üzletből veszem 43 euro ezért furcsa az ára
Lehet, hogy clone, de mit veszthetsz? Azért nem annyira magas az ára es, ha jó?
Ide jutok én is én a boltit választom
Szia @Kontorne_Brigitta!
Ez klón!
Only vaping!
Azért mert már varialnak, hogy úgy néz ki, mintha EU-ból jönne
Szia!
Én ebből a webshopból rendeltem.
https://www.aliexpress.com/item/1005003406104856.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.a0934c4dX3NFDH
6815 forintért.
Ezen az összegen kívül,nem volt egyéb költségem.
Úgy gondolom,hogy klón ide, klón oda,arra amire nekem kell ár-érték arányban megfelelő.
Itthon a Express One futárcég szállította ki.
MPL teljesen kiesett a buliból.
Ez meg egy másik rendelés Aliról,napokon belül megkapom.
Hany nap alatt ért ide? Lehet, akkor én is innen rendelek!
10.19-én " indult "útjára csomag 11.04-én már nálam volt.
Ahh, az szuper köszi
Viszont,talán annyi negatívumot tapasztalok a tankkal kapcsolatban,pontosabban a szerelhetőség kapcsán,hogy a tekercs lábakat leszorító csavarok lehetnének sima hornyosak is.
Ez az imbuszos megoldás kissé tökölőssé teszi a szerelést.
Aha, én is gondolkodtam ezen, hogy nem biztos, hogy nyerő lesz, de kipróbálom
Ez nem eredeti, vapsea kopi, igaz a dvarwjukkal nem volt gondom. Na de egy berserkert kopizni? Hová fajult a világ?
Jó akkor ezt inkább átgondolom. Köszönöm
Semmi gond ezzel a tankkal.
Kezdésnek nagyszerű választás,remélem nem ez bizonytalanított el a vásárlástól:
Megoldás:csavarcsere hornyosra.
vagy, biztos létezik “T” kulcs is az imbusz csavarhoz,azzal valószínűleg könnyebb a szerelés…
Csak “suttogva” mondom a véleményem, másból is megveszítek a clonet Sokszor a kopik is vannak olyan jók, mint az eredetik (az eredetit is Kínában gyártják). Na mindegy, nem megyek bele a részletekbe…
Silvius…Kayfun Prime a kedvence…csak úgy mondom.Szeretem amikor valaki megmondja,hogy mi a kulák cucc…