Bajlódni fog velem a nav?

Rendeltem egy csomagot a liquidhallról , ettől a naptól számítva 7 napja. Na de ugyan a liquidhall kirakott facebookra egy ilyen posztot. Az lenne a kérdésem , hogy megfog büntetni a nav , vagy csak szimplán nem kapom meg a csomagot?

1 kedvelés

Szia!! Szerintem csak nem kapsz csomagot!! Ha nem foglalt csomagodat a a nav nem fog veled foglalkozni!!

8 kedvelés

És tegyük hozzá azt is hogy posztolták hogy visszautalják a megrendelt termékek árát is…

8 kedvelés

Tehát akkor nincs mitől tartanom , csak annyi , hogy nem jön meg a csomag?

2 kedvelés

Ezen :backhand_index_pointing_right: cikk alapján itt szinte mindenki törvénysértést követett el mégsem “hullanak a fejek” nap mint nap. Szerintem nem “te” vagy “mi” vagyunk az igazi célpont, mert arra már rájöttek, hogy nincs elég kapacitás, hanem a forrásaink. Egy konkrét céllal amelynek az irányába szeretnének minket terelni. Ez volt a cél. :backhand_index_pointing_down:(és lesz is a cél)

6 kedvelés

Én is rendeltem, ezt pontosan hol írták hogy visszautalják mert azért nem kis értékbe jött volna csomagom :confused:

Pontosan nem tudom,de a két oldal közül valamelyiken olvastam.
Ők sem hagynak az út szélén.
Ha valamiért fizettél,azért vagy kapsz egy szolgáltatást vagy vissza a pénzedet.
Ezek nem kiskínai oldalak voltak…

4 kedvelés

Utalás van erre egyébként a szövegben is.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az esetleges problémákat orvosoljuk, és minden vásárlónkat kártalanítjuk.

5 kedvelés