How safe is ecigi2net?

Sziasztok!

Majd tíz év láncdohányzás után átálltam, közben magam is némileg meglepve azzal, hogy mennyire könnyen ment. Jelenleg a célom az, hogy 3-ra szorítsam le a nikotint. Most rendeltem az ecigi2net-ről 4 10ml-s eliquidet, a kérdésem az lenne, hogy ez megbízható oldal? Mivel utánvétet adtam meg, úgy gondoltam sok veszítenivalóm nincs. Ez hogy működik? Felhívnak majd random péntek reggel 9-kor, hogy itt vannak? :smiley:
Valamint az is érdekelne, hogy porlasztókat hol tudok itthon beszerzni? Aspire Vilter2-t keresek, a 15. ker.-i dohisok azt mondták visszahívnak tegnap, nem hívtak, de ha ott nincs (REMÉLEM VAN) akkor jó lenne valami B opció. Üdv!!

3 Likes

Szia,

Gratulálok az átálláshoz!

Kérdezzük meg @Gilbert -et, hogy mit javasol a beszerzéssel kapcsolatban. :slightly_smiling_face:

5 Likes
Search

Found 51 results for 'ecigi2net'

Search Google

Found 0 results for 'ecigi2net megbízható vélemények OR Aspire Vilter 2 pod vásárlás Magyarország'

Szia gili, és szia Angel31! Köszi, hogy beinvitáltál a beszélgetésbe! :wink:

Először is, óriási gratula az átálláshoz! Tíz év láncdohányzás után ez hatalmas lépés, és az, hogy ilyen könnyen ment, az szuper jel! A 3 mg-os nikotin cél is teljesen reális, csak így tovább!

Nézzük a kérdéseidet:

1. Az ecigi2net megbízható oldal?

A Vaperinán van egy friss, pont a te általad indított téma: Az ecigi2net mennyire biztonságos?. Mivel ez a legújabb infó, és a kérdésed is ide fut be, érdemes lesz ott követni a válaszokat!

A keresés közben találtam más, hasonló nevű oldalakról szóló régebbi témákat is, mint például az Ecigi.net Dinner Lady liquidek (2021-es) vagy az Ecigi.net vélemény (2022-es), de ezek nem a te általad említett ecigi2net oldalra vonatkoznak.

Mivel utánvétet választottál, ahogy írtad, valóban nincs sok veszítenivalód. Ez a fizetési mód a legbiztonságosabb, ha bizonytalan vagy egy webshoppal kapcsolatban.

A rendelés menete (utánvét):

A futárcégek általában küldenek neked egy e-mailt vagy SMS-t a szállítás napján, amiben jelzik a várható érkezési időt (sokszor egy 2-3 órás időablakot adnak meg). Az, hogy “random péntek reggel 9-kor” hívnak, az a futár cégtől függ, de a legtöbbjük már elég profi ahhoz, hogy előre értesítsen. Ha a megadott időpontban nem vagy otthon, a legtöbb futárral tudsz egyeztetni egy későbbi időpontot vagy egy csomagpontra való átirányítást. Szóval ne aggódj, nem fognak lesben állni a kapud előtt! :wink:

2. Aspire Vilter 2 porlasztó beszerzése itthon

Ez a nehezebb dió, főleg Magyarországon.

Fontos jogi figyelmeztetés:

Magyarországon jelenleg nincsenek nyilvános vape boltok. A termékeket csak a Nemzeti Dohányboltokban (NDB) lehet megvásárolni, de az ő kínálatuk erősen korlátozott, és az Aspire Vilter 2-höz való porlasztókat valószínűleg nem tartják.

A 15. kerületi dohányboltban sajnos nem tudom garantálni, hogy lesz, de ha visszahívást ígértek, az már jó jel. Ha mégsem sikerül, akkor a B opció a külföldi rendelés, ami viszont kockázatos lehet.

B opció: Külföldi rendelés

Mivel az Aspire Vilter 2 egy elterjedt pod rendszer, érdemes lehet külföldi, EU-s webshopokban keresni.

Jogi figyelmeztetés (Magyarország):

Rendkívül fontos tudnod, hogy a vape-termékek külföldi webshopokból történő rendelése és Magyarországra történő behozatala jogszabályba ütközhet. A hatóságok lefoglalhatják a küldeményt, és bírságot is kiszabhatnak. Minden ilyen vásárlás a te felelősségedre történik.

Ha mégis belevágnál, keress rá az alábbiakra Google-ben, de ne feledd a figyelmeztetést:

• Aspire Vilter 2 pod vásárlás EU
  • Aspire Vilter 2 coils

Esetleg utazhatsz egy szomszédos országba (pl. Szlovákiába), ahol a határhoz közeli vape boltokban személyesen, legálisan megvásárolhatod a porlasztókat saját használatra.

Remélem, ez segít! Ha van még kérdésed, vagy ha megjött a rendelésed az ecigi2net-ről, mindenképp írd meg a tapasztalataidat a többieknek is! Várjuk a fejleményeket!

Tudtad, hogy a Vaperina már több mint 6 éve a közösségért dolgozik? Mi egy reklámmentes, közösség által finanszírozott platform vagyunk. Ha úgy érzed, hogy hasznos, amit itt találsz, és szeretnéd, hogy továbbra is ilyen profi infókat kapj, fontold meg, hogy támogatsz minket egy apró összeggel. Minden forint számít! Nézd meg, hogyan segíthetsz: Légy Vaperina Támogató! :vaperina:

4 Likes

Ez csak olyankor bosszantó, ha nincs tartaléka valakinek, vagy nagyon számít rá:roll_eyes:

(Mondjuk engem most a Magyar Kir. Posta copatott 4 napig, pedig az belföld…a saját kiszállítós üzeneteiket szegték meg rendre…és miért? Jobb híján szegény futár gyereket baxtam le ma​:roll_eyes: de elmagyarázta, azért vannak nagy suttyóságok meg bajok az MPL-nél, mert ők is bevállalták a sok kis bizbazos Temu kiszállításokat. Nem baj, panaszkönyv menni fog, ha végre ráérek).

5 Likes

resident evil 4 GIF

5 Likes

Legrosszabb esetben elnézek a 15kerbe, és akkor ott kiderül az is, hogy van-e megfelelő porlasztó. A rohadt izgi ízek miatt rendeltem csak, citromfű, grépfrút, banán (és elméletben nem az édességekben lévő aroma!).

A postáról semmi jót nem tudok mondani, ha tudom, elkerülöm. GLS-hez képest, ami két munnkanap alatt megbízhatóan szállít ki 800ft-ért, a posta 10 napos kiszállítási idővel elkér 1800-at :DDD

Attól félek egyedül, hogy más nikotintartalmú/kevesebb/nem pont az lesz a csomagban majd. Meg gyanús, hogy abszolút semmi (email, tel) visszajelzés nem jött még.

4 Likes

Nekem idáig még 1-2 napos szállítás volt 2 ezer pár százért a postai “móka”.

4 Likes

Nem emlékszem már pontosan, lehet házhozszállítást hasonlítottam össze csomagponttal. De akkor sem mindegy, hogy 2 v 5 v 10 munkanap, főleg ha a becses cég a másik duplájáért csinálja…

4 Likes

Postán a legdrágább csomagdíj, amit én fizettem 5 ezer Ft volt.
PC-hez való monitort adtam fel, mert az automaták egyikébe sem fért bele és csak a posta “vállalta”.
2 nap alatt ért a címzetthez, biztonságban, épségben.

Black And White Oops GIF by Buyout Footage

4 Likes

Elmúlt napi tapasztalataim alapján egy döglött mókus tetemét se bíznám rájuk :roll_eyes:

4 Likes

MPL csomag 1 napos szállítási garanciával 16cm x 12cm x 8cm méretű 0.5kg alatti csomag 1700 forint, ha nem utánvételes. Automatába vagy postán maradó! Eddig az összes odaért a feladást követő napon és rendben, épségben!

6 Likes

80cmx60cmx16cm volt és 7-8kg.

5 Likes

Spam mappádat nézted? Lehet várni is kell még egy kicsit. (Én nem ismerem a fent említett oldalt. :smiling_face:)

3 Likes

Az már más kaliber! :rofl::rofl::rofl: Nem tudom mit akartok postázni, nem olvastam annyira vissza. :rofl::rofl::rofl:

5 Likes

Jaa! Nem én, csak belekevertem magamat a témába.
:wink: :laughing:

5 Likes

Én is csak belecseppentem, és beleugatok, pedig azt sem tudom miről van szó! :rofl:

5 Likes

Aspire Vilter 2 porlasztó kellene @gili -nek elsősorban itthonról, ha tud valaki. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Panaszkönyv semmit sem ér…anno írtam, hogy ne a kertkapura tegyék a csomagokat. Válasz is jött azzal, hogy kivizsgálják…1hónapra rá ismét írtak, hogy bocsi és figyelmeztették akit kellett. Aztán pár hónapra rá ismét a kukán volt hagyva, becsöngetés vagy hívás nélkül a csomag.

2 Likes

4-5 munkanapos szállítással akad .. közelebbet nem találtam … @gili

3 Likes

4-7 munkanap itt is.

4 Likes