Porlasztó rendelés hogy oldható meg?

Én most szembesültem a helyzettel, hogy nem tudok rendelni sehonnan. :flushed_face: Elég ritkán szoktam rendelni amúgy is, be szoktam tárazni mindig mindenből. De eljött az idő. Még csakcsak megoldom a liquid kérdést talán valahogy. Nikotinmentes vagyok majd két éve, szóval alapot és aromát megoldom, de még a vivo dohányboltos maszatot is elszívom, ha nagyon muszáj. De porlasztót hogyan tudnék szerezni? Engem hirtelen sokkolt most a jelenlegi helyzet, tényleg lemaradtam az egészről. Egyedül az ecigi.net (vagy micsoda) néz ki úgy, hogy ad fel csomagot Magyarországra. Hát tényleg meg vagyok lőve. :flushed_face: Köszönöm, ha valaki segít esetleg ellátni némi infóval. :folded_hands:

4 kedvelés

Kérdezd GilbertSe-t. Ha megadod neki a pontos tipust szerintem tud segíteni.

6 kedvelés

Reggelt !

Amennyiben leírod ,hogy milyen porlasztót keresel akkor szives rá kerestem volna , de álltalánosságban a jó öreg kínai barátaink mindent is árulnak ..

5 kedvelés

Ming vázát is? :thinking:

5 kedvelés

Természetesen .. Vadonatújjat :joy:

4 kedvelés

Amennyiben komolyak a “szándékajid”.:

:grin:

3 kedvelés

Ming nem árulunk váza :rofl:

2 kedvelés

Rendelek egy szettet. :grin:

3 kedvelés

De igen-de igen!
:rofl:

3 kedvelés

Egy daab ecer árom eceöccá:rofl:

4 kedvelés

Autentic Temu :heart::joy:

3 kedvelés

Voopoo pnp tm2 0.8 ohm - os kazánt szeretnék szerezni.

2 kedvelés

Chaten dobtam egy kis segítséget :wink:

5 kedvelés

Ment Pü.
:face_with_peeking_eye: :saluting_face:

6 kedvelés

Én közvetlen a Voopoo oldaláról rendeltem porlasztót. Nem mondom hogy a legolcsóbb de kb két hét alatt meg is jött. Posta hozta… :man_shrugging:t2:

5 kedvelés

Voopoo Shop-ban a BFCM kód felezi az árakat! $49 kosárérték felett ingyenes szállítás. Ha van EU-s raktárkészlet akkor kb. 10 nap a szállítás (nem teljesen aktuális a raktárkészletük). Ha nincs EU-s készleten, akkor 20-25 nap. Nekem 2 csomagom veszett el tőlük, 2-re vámkezelést kellett fizetni, de a shop visszafizette nekem vámkezelési költséget, az elveszett csomagot újraküldték. 3 hónapon belül elromlott terméket kicserélték 2 alkalommal. Amikor EU-s raktárból (ha jól emlékszem Németország) érkezett a cucc akkor sosem volt gond. Csak akkor ha Kínából. Nem mindig találták el a megfelelő szállítási módot. Volt, hogy Singapore-on keresztül küldték, azt ott is maradt, lekapcsolták a Singapore-i hatóságok. Egészségükre! :zany_face: Tehát összegezve a tapasztalatokat, ügyfélszolgálat segítőkész, és ha gond van a csomaggal, segítenek, kártalanítanak.

7 kedvelés

Esetleg az allegró még szóba jöhet.
Voopoo, vaporeso, smok, tekercseket láttam mindenféle ellenállasban . Akinek van kedve egy kis elmélyülésben talál mást is
https://allegro.hu/termek/10-db-pnp-potparologtato-tekercs-vm6-0-15ohm-pnp-drag-x-drag-max-arg-1ff4523f-6c07-46a3-9d8c-f5dfb7fa6c3d?offerId=17625185534

4 kedvelés

ez egy nagyon hasznos infó volt, thx

5 kedvelés

Allegro megbízható oldal amúgy? Kellene 1-2 apróság, de nem ismerem annyira őket :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szia Zoli! Nyugodtan rendelhetsz. Hibátlan oldal.

6 kedvelés