Én most szembesültem a helyzettel, hogy nem tudok rendelni sehonnan. Elég ritkán szoktam rendelni amúgy is, be szoktam tárazni mindig mindenből. De eljött az idő. Még csakcsak megoldom a liquid kérdést talán valahogy. Nikotinmentes vagyok majd két éve, szóval alapot és aromát megoldom, de még a vivo dohányboltos maszatot is elszívom, ha nagyon muszáj. De porlasztót hogyan tudnék szerezni? Engem hirtelen sokkolt most a jelenlegi helyzet, tényleg lemaradtam az egészről. Egyedül az ecigi.net (vagy micsoda) néz ki úgy, hogy ad fel csomagot Magyarországra. Hát tényleg meg vagyok lőve.
Köszönöm, ha valaki segít esetleg ellátni némi infóval.
Kérdezd GilbertSe-t. Ha megadod neki a pontos tipust szerintem tud segíteni.
Reggelt !
Amennyiben leírod ,hogy milyen porlasztót keresel akkor szives rá kerestem volna , de álltalánosságban a jó öreg kínai barátaink mindent is árulnak ..
Ming vázát is?
Természetesen .. Vadonatújjat
Amennyiben komolyak a “szándékajid”.:
Ming nem árulunk váza
Rendelek egy szettet.
De igen-de igen!
Egy daab ecer árom eceöccá
Autentic Temu
Voopoo pnp tm2 0.8 ohm - os kazánt szeretnék szerezni.
Chaten dobtam egy kis segítséget
Ment Pü.
Én közvetlen a Voopoo oldaláról rendeltem porlasztót. Nem mondom hogy a legolcsóbb de kb két hét alatt meg is jött. Posta hozta…
Voopoo Shop-ban a BFCM kód felezi az árakat! $49 kosárérték felett ingyenes szállítás. Ha van EU-s raktárkészlet akkor kb. 10 nap a szállítás (nem teljesen aktuális a raktárkészletük). Ha nincs EU-s készleten, akkor 20-25 nap. Nekem 2 csomagom veszett el tőlük, 2-re vámkezelést kellett fizetni, de a shop visszafizette nekem vámkezelési költséget, az elveszett csomagot újraküldték. 3 hónapon belül elromlott terméket kicserélték 2 alkalommal. Amikor EU-s raktárból (ha jól emlékszem Németország) érkezett a cucc akkor sosem volt gond. Csak akkor ha Kínából. Nem mindig találták el a megfelelő szállítási módot. Volt, hogy Singapore-on keresztül küldték, azt ott is maradt, lekapcsolták a Singapore-i hatóságok. Egészségükre! Tehát összegezve a tapasztalatokat, ügyfélszolgálat segítőkész, és ha gond van a csomaggal, segítenek, kártalanítanak.
Esetleg az allegró még szóba jöhet.
Voopoo, vaporeso, smok, tekercseket láttam mindenféle ellenállasban . Akinek van kedve egy kis elmélyülésben talál mást is
https://allegro.hu/termek/10-db-pnp-potparologtato-tekercs-vm6-0-15ohm-pnp-drag-x-drag-max-arg-1ff4523f-6c07-46a3-9d8c-f5dfb7fa6c3d?offerId=17625185534
ez egy nagyon hasznos infó volt, thx
Allegro megbízható oldal amúgy? Kellene 1-2 apróság, de nem ismerem annyira őket
Szia Zoli! Nyugodtan rendelhetsz. Hibátlan oldal.