Neked bejön?Bolye István rá beszélt?
nem beszélt rá,de kíváncsi voltam
Nem olyan rossz kis kazán,csak a drip tip fura így elsőre
Nem rossz nem rossz és jól néz ki de nem sírom vissza
1.2-es levegővel ni 80 al most nyúzom,eddig szuperál kb olyan dvarwhoz hasonlítanám ízben
Ez így van olyan mint a Dvarw…azt se szeretem
Igazat megvallva …nemrég vettem elő azt is és olyan jól sikerült megtekerni(ne kérdezd hogy ) most jó íze van annak is
A Dvarwot nem értem megvettem az összes szériából egyet mégis csak magyar.Megtekerem az első 5slukk kíváló színte ver mindent aztán az íz eltünik. El is adtam mind már csak az 1-es széria van ami még nincs össze firkálva Pár éve párologtattok de nem jöttem rá mi a gond a Dvarwal…
Így voltam én is vele,pedig én kezdő vagyok most 1.2 levegő 28ga kanthal ! 0,77ohm 18 w (Pedig azt mondtam nem a szívem csücske ) 5-6 menet titanium vatta és láss csodát …egy hete jó íze van bármit teszek bele,még a villamossal is
Mindent végig próbáltam a 2ml tank szekcióval szívható belőle 5slukk…lehet velem van a baj…a többi tank nem ilyen vagy szar vagy jó de ez a Dvarw…Ráadásul azért ha most egy komplett készletet meg veszel belőle össz.afc össz tank palást közel 100ezer…az már fáj…
Igen az tényleg fáj,inkább próbálok mást annyiból 3.5 ml és 5 ml van de a kisebbek jobb ízre nekem
Igen most én is a kicsik felé megyek ByKa ból is fogok venni nano tankokat…V8hoz már van…várom,hogy legyen a gyártónál SE…
milyen tank már mert nem ismerem?
Á semmi semmicsak egy Tripod
ja ja hallottam már róla,mtl ez ugye?
Igen,de Dl Ben is szuperál ha kiveszed a betétet bàr azt még nem próbáltam(még)
És a kazán palástban is van egy szűkitő…vagy arra gondolsz…
Igen ,de még azt sem vettem ki sőt ,elkanoltam mert most nézem van mtl drip is hozzá csak nincs a csomagban
Hogy hogy nincs???Mondjuk lehet,hogy az enyém fulos volt úgy szoktam venni össz kiegészitővel együtt…