Aromában Nikotin

Sziasztok!

Kérlek segítsetek megérteni, hogy mi a különbség a nikotinos aromákban és a nikotinmentes aromákban? Miért jobb vagy rosszabb a Nikotinos aroma? Illetve ha nikotinos aromát rendelek azt hogy kell bekeverni?

pl: https://www.calumette.com/en/2838-curieux-natural-peche-eliquid.php?product_qty=1&product_options__NICOTINE=0

Bocsi ha túl bugyuta a kérdés de az én tudásom a következő:
Alaplé + aroma + nikotin shot

Köszi szépen előre is :slight_smile:

4 kedvelés

Szia!
Nikotinos aroma nincs!
Az már kész liquid.
Szóval jó az alap képleted

Amit linkeltel, annál kitudod választani milyen erősségben szeretnéd, és kész liquidet kapsz.

4 kedvelés

Jah, hogy akkor az sima olyan kész liquid amit a dohányboltban is lehet venni…
Akkor ezt benéztem este fél álomban :joy: azt hittem aromát rendelek :joy:

1 kedvelés

Igen, de valószínűleg jobb mint amit dohányboltban tudsz venni :+1::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Az biztos :joy: egyszer vettem még az elején, soha többet.

Viszont most kereshetek aromát mert megől az asszony, hogy sima liquidet rendeltem és nem aromát :joy:

Viszont adja a kérdést. Van 20mg/ml nikotin shot itthon több darab is. Ha keverek a 10ml-es kész liquidhez azzal nagyon haza vágom vajon az ízeket? Csak mert rendeltem 2db különböző ízű 10ml kész liquidet :joy: ( most néztem rá mit is rendeltem akkor már pontosan :joy:

Hát ezt így nehéz. Ki tudja mennyire intenzív ízű amit rendeltél. Van haver aki 20mg-os kész cuccut üt fel …igaz alaplével ,mert neki úgy kellemes az íz

1 kedvelés