Aroma rendelés

Sziasztok!
Így hogy bezárt a Vape42 tudnátok írni valami hasonló oldalt, ahol Antimatter és hasonló aromák vannak.
Előre is köszönöm!

Hátha találsz valami érdekeset. :nerd_face:

4 kedvelés

Vagy épp innen.

4 kedvelés

Egy csomó oldalt néztem és mindenhol előre kell utalni, ráadásul automatába cagy5 csomag pontra alig lehet rendelni. Nem tudom mi van a shopokkal…
Liquid-aroma oldal is akció erre nincs utánvét. Hát így egyenlőre a rendelést kihagyom akció ide vagy oda.

2 kedvelés

Sajnos a jövőben nem lesz más választásod. Muszáj lesz előre fizetni vagy személyesen elutazol egy külföldi shopba.

8 kedvelés

Egyenlőre van másik oldal, nyilván nekem mindegy kinek adom a pénzem, illetve ha más oldal meg tudja oldani…

3 kedvelés

Sok sikert a jövőbeni utánvétes csomagpontos vásárlásokhoz

8 kedvelés

Szia. Melyik az az oldal ami meg szallit csomagpontra es utanvetes?

Nézd meg ezt légyszi, van packeta is.

3 kedvelés

Koszi, a packetta nagyon rossz nekem, egyszer rendeltem packettara es visszament a csomag, mert nem lehet fizetni bankkártyaval, meg nincs kezelofelulete, minden csak telefonon keresztul. Az nem jo nekem, de azert koszi. Gls fox ezek a jok.

3 kedvelés

GLS nagyon patent náluk, pont ma vettem át egy “rakás” aromát. Normális futár gyerek, a megadott időben érkezett, ráadásul nem a megadott címre, mert dolgoztam melóhelyen, tök normálisan kezelte a dolgot. Előtte telefonos egyeztetés időben, nem a kapuból. :wink: :saluting_face:

1 kedvelés

Bocsánat, félreinformáltalak, Express One hozta az aromákat, de a jellemzés ugyanaz.
GLS-től is volt ma csomagom, azért “kavarok”. :man_bowing:
sorry not sorry man GIF

Tudom, de nekem a hazhozszallitas nem opcio, este 5 utan erunk haza.

1 kedvelés