Sziasztok!
Így hogy bezárt a Vape42 tudnátok írni valami hasonló oldalt, ahol Antimatter és hasonló aromák vannak.
Előre is köszönöm!
Hátha találsz valami érdekeset.
Vagy épp innen.
Egy csomó oldalt néztem és mindenhol előre kell utalni, ráadásul automatába cagy5 csomag pontra alig lehet rendelni. Nem tudom mi van a shopokkal…
Liquid-aroma oldal is akció erre nincs utánvét. Hát így egyenlőre a rendelést kihagyom akció ide vagy oda.
Sajnos a jövőben nem lesz más választásod. Muszáj lesz előre fizetni vagy személyesen elutazol egy külföldi shopba.
Egyenlőre van másik oldal, nyilván nekem mindegy kinek adom a pénzem, illetve ha más oldal meg tudja oldani…
Sok sikert a jövőbeni utánvétes csomagpontos vásárlásokhoz
Szia. Melyik az az oldal ami meg szallit csomagpontra es utanvetes?
Nézd meg ezt légyszi, van packeta is.
Koszi, a packetta nagyon rossz nekem, egyszer rendeltem packettara es visszament a csomag, mert nem lehet fizetni bankkártyaval, meg nincs kezelofelulete, minden csak telefonon keresztul. Az nem jo nekem, de azert koszi. Gls fox ezek a jok.
GLS nagyon patent náluk, pont ma vettem át egy “rakás” aromát. Normális futár gyerek, a megadott időben érkezett, ráadásul nem a megadott címre, mert dolgoztam melóhelyen, tök normálisan kezelte a dolgot. Előtte telefonos egyeztetés időben, nem a kapuból.
Bocsánat, félreinformáltalak, Express One hozta az aromákat, de a jellemzés ugyanaz.
GLS-től is volt ma csomagom, azért “kavarok”.
Tudom, de nekem a hazhozszallitas nem opcio, este 5 utan erunk haza.