Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan szállítanak automatába vagy egyébb átvételi pontra és árulnak nikotinos alapot is? Az aromaparadise szállít így de nikotin nincs. A házhozszállítás nem túl praktikus mert általában pont nem vagyok otthon mikor jön a csomag(nem is értem, az emberek nagyrésze hétköznap délelőtt dolgozik).
Munkahelyi átvétel nem opció? Vagy szülőkhöz/nagyszülőkhöz, bármilyen rokonhoz rendelni?
Szia. Én a csomagautomatán kívül MPL-el szoktam kérni, így ha nem veszem át (mert ugye az ember délelőtt dolgozik, ezt az anomáliát én sem értem… ) akkor majd bemegyek a postára érte.
De viszont múltkor hívott a futár reggel 10kor, mondtam, hogy nem vagyok otthon, kértem, hogy jöjjön vissza délután, és visszajött a csomaggal délután. Talán még ez, de ez a futi jófejségén is múlik sok esetben.
Néha én is így oldom meg a rendelés átvételt.
Aztán hallgatom is apukámtol!
(Már megint mi az ördögöt vettél)
Imádom látni hogy furja a kíváncsiság hogy mi lehet a dobozban!
Az a gond hogy nem játszanak ezek az opciók, munkahelyen vagy tudok menni érte vagy nem. Szülő velünk él de idős, messze van a ház a kaputól és mire szegény oda érne addigra már nincs sehol a futár. Ezért kellene olyan ahol megtudom oldani az átvételt boxból vagy pontról.
Engem is érdekel a téma mert nagyon megkönnyítené az életemet. Munkából csak kiugranék a csomagpontra és nem kéne látnom a feleségem megrovó tekintetét amikor mondja hogy csomagom érkezett
Liquid-aroma szállít csomagpontra de nikotint ők sem árulnak.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.