Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan szállítanak automatába vagy egyébb átvételi pontra és árulnak nikotinos alapot is? Az aromaparadise szállít így de nikotin nincs. A házhozszállítás nem túl praktikus mert általában pont nem vagyok otthon mikor jön a csomag(nem is értem, az emberek nagyrésze hétköznap délelőtt dolgozik).
Szia.
A franciáktól lehet csomagpontra kérni. A le Petitről. Náluk van booster, de sajnos csak 10 ml-s kiszerelésben
Munkahelyi átvétel nem opció? Vagy szülőkhöz/nagyszülőkhöz, bármilyen rokonhoz rendelni?
Szia. Én a csomagautomatán kívül MPL-el szoktam kérni, így ha nem veszem át (mert ugye az ember délelőtt dolgozik, ezt az anomáliát én sem értem… ) akkor majd bemegyek a postára érte. De viszont múltkor hívott a futár reggel 10kor, mondtam, hogy nem vagyok otthon, kértem, hogy jöjjön vissza délután, és visszajött a csomaggal délután. Talán még ez, de ez a futi jófejségén is múlik sok esetben.
Néha én is így oldom meg a rendelés átvételt.
Aztán hallgatom is apukámtol!
(Már megint mi az ördögöt vettél)
Imádom látni hogy furja a kíváncsiság hogy mi lehet a dobozban!
Az a gond hogy nem játszanak ezek az opciók, munkahelyen vagy tudok menni érte vagy nem. Szülő velünk él de idős, messze van a ház a kaputól és mire szegény oda érne addigra már nincs sehol a futár. Ezért kellene olyan ahol megtudom oldani az átvételt boxból vagy pontról.
Engem is érdekel a téma mert nagyon megkönnyítené az életemet. Munkából csak kiugranék a csomagpontra és nem kéne látnom a feleségem megrovó tekintetét amikor mondja hogy csomagom érkezett
Liquid-aroma szállít csomagpontra de nikotint ők sem árulnak.
Náluk aroma meg alap megy csomagpontra is. Sajnos pehemre vagy pehünkre nincs nikotin. Viszont ha nikotint rendelsz az aromamester-től akkor rendelhetsz GLS csomagpontra mert csak velük szálítanak. Vape42 is GLS csomagpontra.
Ez milyen alap? Nincs rá semmi panasz?
Én is rendeltem már tőlük, semmi gond nem volt velük.
Kb 3-4 nap és nálad a cuccos.
Alapok rendben, termékek hibátlanok.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.