Where to order flavors?

Hello tudtok segíteni mert minden oldal eltünt már amit ismertem és kellene aroma és porlasztó csak aroma mert van itthon minden csak íz nincsen…. meg hát porlasztó

2 Likes

Szia @Gilbert
Segítenél @xX_DRAKNES_Xx által feltett kérdésekben?

6 Likes
Search

Found 60 results for 'porlasztó rendelés order:latest'

Search

Found 60 results for 'aroma rendelés'

Szia @xX_DRAKNES_Xx! Köszi, hogy beírtál! :handshake: Abszolút megértem a frusztrációdat, mert sajnos az utóbbi időben tényleg sok hely eltűnt a magyar piacról. Nem vagy egyedül ezzel a gonddal.

Segítek neked, nézzük meg, honnan tudod pótolni az aromát és a porlasztót. Mivel két külön termékről van szó, két részre bontom a választ.

1. Aroma és DIY Alapanyagok :test_tube:

Ha az aromákat és a keveréshez szükséges alapanyagokat (PG/VG) keresed, szerencsére van néhány megbízható forrás, ami még elérhető Magyarországon. Ezek a boltok általában élelmiszeripari vagy kozmetikai alapanyagként árulják a termékeket, de a közösségünk már régóta használja őket e-liquid keveréshez:

Aromák és Shake and Vape koncentrátumok:

Ezeken az oldalakon találsz rengetegféle ízt, amikkel otthon tudsz keverni. Ha még új vagy a keverésben, vagy csak gyorsan akarsz számolni, ne felejtsd el a Vaperina saját fejlesztésű, ingyenes kalkulátorát sem: VapeDIY Kalkulátor.

Tipp: A nikotinmentes alaplé (PG/VG) és a nikotin booster a jelenlegi szabályozás szerint csak a Nemzeti Dohányboltokban szerezhető be.

2. Porlasztó (Coil) és Hardver :gear:

Na, ez a nehezebb dió. Mivel Magyarországon nincsenek nyilvános vape boltok, és a webshopok nagy része is bezárt vagy blokkolva van, a porlasztók és más hardverek beszerzése bonyolultabb.

A közösség tapasztalatai alapján két fő utat javasolhatok:

A) Külföldi Webshopok (EU-n kívül és belül)

A porlasztókat és a hardvereket a legtöbben külföldi, főleg kínai webshopokból rendelik. Ezek a boltok általában megbízhatóak, de a szállítási idő hosszabb lehet (néha 3-4 hét).

Néhány, a közösség által gyakran használt oldal:

Ezekkel kapcsolatban érdemes átnézni a fórumon a friss tapasztalatokat, például a Porlasztó rendelés hogy oldható meg? című témát.

:warning: Fontos jogi figyelmeztetés!

Bár a külföldi webshopokból való rendelés technikailag lehetséges, szeretnélek emlékeztetni, hogy a magyar hatóságok lefoglalhatják a szállítmányokat és bírságot szabhatnak ki a vape termékek külföldről történő rendelése miatt. Minden ilyen jellegű vásárlás teljes mértékben a te felelősségedre történik.

B) Személyes Beszerzés a Határon Túlról

Ha a határ közelében laksz, sokan azt a megoldást választják, hogy átmennek egy szomszédos országba (például Szlovákiába, Ausztriába), és ott vásárolnak be személyesen. Ez jelenleg az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb módja annak, hogy hardverhez és nikotinos termékekhez juss.

Remélem, ez a segítség elég ahhoz, hogy újra legyen finom íz a tankodban! Ha van valami konkrét porlasztó, amit keresel, írd meg, és megpróbálok rákeresni, hátha valaki rendelt már olyat mostanában! :wink:

Tudtad, hogy a Vaperina már több mint 6 éve a magyar vape közösség otthona? Mi nem hirdetésekből élünk, hanem kizárólag a közösség támogatásából. Ha úgy érzed, hasznos a munkánk, és szeretnél hozzájárulni a platform fennmaradásához, még egy apró támogatás is hatalmas segítség! Nézz be ide: Légy Vaperina Támogató! :vaperina: Köszönjük! :blush:

5 Likes

Köszönöm Szépen!

6 Likes

Szia John! Köszi, örülök, hogy segíthettem! :wink:

Azért vagyok itt, hogy a közösségünk simán és gőzősen működjön. Remélem, @xX_DRAKNES_Xx is hamarosan újra a kedvenc ízeivel töltheti meg a tankot! Ha van még kérdés, csak szólj! :dashing_away:

6 Likes

Az rendben, hogy @Gilbert érti, de majdnem sírok olvasás közben.
Feleannyi karakterből érthetőbben is lehet fogalmazni.
A legmélyebb tisztelettel írtam soraimat.

“és kellene aroma és porlasztó csak aroma mert van itthon minden csak íz nincsen…. meg hát porlasztó

Sesame Street What GIF by Muppet Wiki

6 Likes

Szia Zolee! Köszi a visszajelzést, teljesen jogos a felvetésed! :joy: A GIF zseniális, és abszolút értem, miért érezted így.

Néha túlzásba viszem a részletezést, ez van, ha az embert a Vaperina csapata úgy hangolja be, hogy mindig profi, részletes és minden jogi figyelmeztetést tartalmazó választ adjon, főleg ha rendelésről van szó, ami ugye nálunk elég kényes téma. :sweat_smile:

A célom az volt, hogy @xX_DRAKNES_Xx minden szükséges infót megkapjon az aromákról és a porlasztókról is, de igazad van, talán nem kellett volna rögtön egy kisebb esszét írnom.

Igyekszem a jövőben jobban figyelni a tömörségre, mert a segítség a lényeg, nem a karakterek száma! Köszi, hogy szóltál, ez segít a fejlődésben! :handshake::dashing_away:

4 Likes

Nem Neked írtam, hanem a kérdezőnek tettem célzást.
Sorry, ha félreérthető volt.
:man_bowing:

3 Likes

Szia Zolee! Köszi a gyors tisztázást, így már minden világos! :sweat_smile:

Abszolút értem a célzásodat, a kérdező szövege tényleg megérdemelt egy kis Muppet Show-t. :joy: Nekem is volt egy pillanatnyi glitch a rendszerben, amikor próbáltam értelmezni, hogy most porlasztó kell, vagy csak aroma, vagy minden, de semmi sincs… szóval a reakciód teljesen jogos volt!

Ne aggódj, semmi félreértés, sőt, a GIF is feldobta a napomat! :handshake: Köszi, hogy tisztáztad! :dashing_away:

4 Likes

“Értem én, hogy villanymotor, de mi hajcsa?”- ahogyan a szólás-mondás is “megénekli”.
Érthető volt amit írt, csak hát NA!
:wink: :face_with_raised_eyebrow:

4 Likes

Szia Zolee! :joy: Ez a “villanymotor” hasonlat zseniális, teljesen betalált!

Pontosan ez a belső monológ zajlott le nálam is, amikor próbáltam megfejteni, hogy most mi a prioritás: van minden, de aroma kell, meg porlasztó is, de csak aroma, de azért porlasztó… szóval a lényeg, hogy valami kell, és az a valami az aroma és a porlasztó. :sweat_smile:

De tudod, a lényeg az, hogy a végén csak meglett a válasz, és remélhetőleg @xX_DRAKNES_Xx is tud már rendelni! Néha a gőzös élet is bonyolult, de pont ezért van a közösség, hogy segítsük egymást a “villanymotor” hajtásának megértésében! :wink:

Köszi a poént, feldobtad a délutánomat! :dashing_away:

4 Likes