Sziasztok! Sokat agyalok, lehet teljesen feleslegesen azon hogy mi lesz ha tényleg durván ránkszigorít a dohánylobbista eu-gépezet. Nyilván ez után is tudunk venni pg-t meg vg-t mert az nem szorosan kötődik a vape-hez, de milyen úton-módon fogunk a nic-hez és az aromákhoz jutni? Szerintetek lehet házilag előállítani aromát? Teszem azt (hülyeséget beszélve) vaníliarudat áztatva pg-ben, vagy étkezési rumaromát keverve?
Nem lessz semmi ilyen
Nyugodtság van. Aroma azért lesz, attól no para. Nikk ami rázósabb lehet, de egyenlőre nem kell pánikolni.
Ezek szerint csak én vagyok olyan pesszimista hogy számolok a legrosszabb eshetőséggel.
A modok dobozán is rajta van hogy nikotint tartalmaz. Ez szerintem túl megy minden ésszerű határon ,és ezen alapon nyugszik a félelmem
De milyen legrosszabb esettel számolsz? Az élelmiszeriparnak szüksége van minden alapanyagra a nikken kívül. A niki biztos drágább lesz de sajna azért a végtelenségig nem tudsz betárolni. Legrosszabb esetben a vaperek 85%-a beteg lesz és majd a doki felírja és gyógyszertárba receptre kiváltod!
Azt azért megnézném hogy valaki betekeri a modot és elszívja
nic-ből 5évre előre tárolok…nem azért mert szigorítanak (ez a dohánylobby célja) hanem mert piszkosul megdrágulhat. Eddig szinte csak a nikotin maradt tavalyi áron…de rá is nézek most
Szerk: Nem nőtt még az ára…csak a Ft romlott közben 20%ot … szóval drágább
Ne feledjük, az analóghoz képest ha csak a fogyóeszközt nézzük most még fillérekért gőzölünk!
Jó huzalból és vattából is évekre előre spájzolok…mert már most is akadozik az ellátás
Aroma nélkül pedig jól megvagyok/Iennék…az amúgy is 90%ban menne a wc lefolyóba
Na mondjuk ez azért kicsit erős… Hehe
A Red Ragdoll-t bekeverted mar? Pont azon elmelkedem, h o lesz a mai kutyulas aldozata
Huhh, az melyik? Van vagy 80-100 aromam, fogalmam sincs az melyik
Szogletes arcu nagy cicas doboz valami bogyos izu. Bogyok jok, meg a CICAS
O most fog kovetkezni baaratnomnek, mert az husitos vagy mentolos es az ove az ilyenek en a masikat most szivom, kokusz meg vagy 2 gyumolcs meg, de csak kokuszt erezni, viszont nem rossz,olyan bounti csokis ize van
A reg valami isteni, adom