Szuper! Nagyon állat
@Dalma és @Ivett köszi a találkát, lesz mit a tankokba tölteni
Te Ivett, a nagypapiból mennyi hiányzik, mert elfelejtettem és így nemerem bekeverni.
Te itt szeded le a csajokat levekkel? így könnyű
Nem, nem, folyadékokat cseréltünk.
Én is köszönöm a citrusvihart miután elpucoltam a tankokat, mingyá keverek most már, aztán pár nap múlva majd referálok. És erről jut eszembe: azt a kávés-banánosat kis százalékban kell(ene) keverni, nálam talán 3-4% volt.
Beleszagoltam, édes istenem, mit tettem.
Epres dohány meg nemsoká megy vándorútra csatornáékhoz
Megtetted, amit én nem anno az Mtájpnál
Nem mondom, hogy nem így lesz, egy esélyt kap, nem többet.
De az is lehet tovább adom Ez lesz a vaperina vándor levese díj.
Vándorvesét olvastam
Ez jó, annak idején egy banános keverésem 5 embert megjárt, “Zoli banánja” fantázianévvel…
Nem fogyott el
Hát ez szomorú, nem kapós a banánod.
Biztos meredek.
Volt az íze
Egyébként @Dalma ez a banános aroma nemhogy úgy néz ki, mint ami kokszol, hanem amit egyenesen abból készítettek.
Szia @Ispy! Bocsánat, tegnap nagyon későn értem haza! Én is köszönöm a cserét már el is felejtettem a spiritnek az ízét Ma egész nap ezt fogom pöfekelni! És különösen köszönöm az Atamant Kell vennem alá egy mechat Most csak ilyen gyors fotó, próbálom ma utolérni magam! És nagyon örülök, hogy megismerhettelek személyesen is Jah a nagypapi nem tudom mennyi, mérd ki
@Ispy különben kóstoltad a körtést? Vagy előbb megtekered az új tankot? Meg egy kérdés, mert annyira szar az agyam, sok volt nekem a tegnapi nap. Annyira fáj mindenem, mintha egész éjjel action lett volna Na szóval a fehér címkés yftk az igazi?
Dehogy próbáltam, még csak 1 napja van meg, hová siet itt mindenki?
Igen, a fehér a jó, a fekete a rossz.
Majd a kis fehér oringekre vigyázzál a töltő nyilásokba, ha elhagyod vége a dalnak…
Jól van én sem próbáltam
Szóval egyre megyünk
Köszi
Jól van vigyázok!
Az élményért meg kell szenvedni! Azért kíváncsi leszek, lesz-e ebből is vándorkupa A címkéje olyan aranyos…
Hát igen, egy arománál ez a legeslegfontosabb.