Nem bírok magammal, beüzemeltem az SEt és beleöntöttem a barackos csodát…hát nem tudom. A barack olyan kellemes műbarack (igen, nekem ízlik ), de befelé van valami furcsa bukéja, nem tudom mi, lehet ez a pekándió és dohány keveréke, na az viszont brrrr. El lehet szivogatni, de nem tudom. Még próbálgatom.
Elcserélem “Zoli banánjára”, ha nehezen megy le
Igen, szerintem a pekánt érzed. Eleinte tetszett, de utána már nekem se kellett
Add tovább, vagy a wc
Nem győzött meg sajna a Azhad Black Cherry – Aroma concentrato, NEM, NEM, NEM akarom tovább, 20ml bekevertből 5ml ment a lefolyóba! Akinek kell ingyen elvihető!
Az csak @Ivett lehet akinek
Sajnálom Tamás! Átveszem tőled, ne aggódj jah adok érte krumplit
Vagy fessek nálad?
@Zolika révén kóstoltam. Nekem ízlett, bár nemigen van benne dohány, illetve nekem ízre gyenge volt, ahogyan ő bekeverte halvány, de finom cseri…
Pedig mondtam a Tamásnak, hogy több mint 10-be keverje, de ő a füstöset szereti
Megkostoltam @Ispy azt a vaníliást, nekem bejön, kicsit spirites, lehet rakok bele kókuszt és feljavitom
Végre eljutottam oda, hogy kipróbáltam a két liquidet, amit @Ispy től kaptam, és azt kell mondjam, hogy a Red Jungle 95%-ban, az Oni Zero 100%-ban célbatalált nálam. Szóval valószínűleg én jöttem ki jobban a csereberéből.
Hát a kávés banán azóta is várja a sorsát, szóval nem tudok nyilatkozni, de a lemon tart kedvencem, szóval még lehet döntetlen.
Ispy banánja…