Latakiam már nincs
De itt nem az a lényeg ki mit szeret, hanem hogy legyen miből válogatni és ne ott rohadjon meg mindenkinek a szekrényén 1000ml aroma, vagyis igy is megrohadhat, csak legalább így van esély, hátha. Érteeeed.
Hanem rohadjon meg a polcon…
Zoli ez ügyben beszélünk, kifizetem felár?
Majd ha lesz időd megmondod, melyik milyen
Ha összeszedem magam, meg nyugszik a lakásfelújítás, megírom mim van.
Persze, ráér, akkor nem is rendelek aromát következő hónapban
Tessék, te pesszimista, már intéztem is neked bizniszt, pedig csak beböfögtem ide egyet.
Jah de te csererol beszélsz, nem tudok adni vissza cserét
Hát majd mást adsz cserébe.
Itt nem az a lényeg, hogy csere legyen, hanem hogy meg tudjunk szabadulni a felesleges aromától, ami másnak meg lehet kedvenc épp. Mindenki azt add cserébe amit tud. Ha az pénz, akkor pénz, ha másik aroma, akkor aroma, ha egy zsák krumpli, akkor meg az.
Hmm mit is? Majd körbe nézek mi van itthon
Fehér ember nem felejt
Az nem úgy volt hogy fotózod @Ispy gépét ?
Á, mi már lezsiroztuk a bizniszt.
Nem felejtettem el, csak még nem beszéltük meg a reszleteket
Nekem sincs sajna, lett volna de a többiek meggyőztek adjak neki még egy kis időt!
Mert nálam van!
Krumplim van eladó itt rohad meg a földbirtokomon, nincs ki betakarítsa!
Hol van az a krumpli Tamás? Az emeleten? De ha tényleg akkor megyek fölszedem, éhezés lesz itt télen Adok cserébe gyümiset
Padlót nem kell megcsinalni?
Fenn a tetőn van a földbirtokom, beültettem végig az egészet , meg a ház előtt a kiskertembe van cukkinim is ám mutatom is de tényleg!
Padlom nincs, de festeni kéne már.
Na akkor én is, de felszedjük és beültetjük krumplival azt is és utána nyitunk, egy krumpli nagykert, aroma csere érdekel jeligére!
Tomi, ne mutogasd itten az uborkáidat, ez nem az őstermelő fórum.
Egyébként guszta, jó vastag. Jó kis töltőtt cukkinit lehetne rityenteni belőle.
Jól van megyek, profi vagyok