Szépestét!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni!
Az elmúlt hónapokban a válaszaitoknak köszönhetően egy ZQ Essent DNA75C ragyogja be mindennapjaimat ( ha igény adódna rá és időm is engedi, szívesen kifejtem a véleményem róla).
Mivel az eddigi RTA-jaimmal is csodát művelt ez a szerkezet( Expromizer v1.4, Expromizer v5, Holic/Ammit/Cthulhu MTL RDA), elérkezettnek érzem a pillanatot, hogy RTA-ban is megkeressem a hozzáillő, méltó darabot, egybekötve egy szintlépéssel is a jelenlegiekhez képest.
Szeretném megtalálni azt az MTL RTA-t, ami ugyanazzal a megelégedettséggel szolgálna ki, mint a mod, aminél az az érzetem van, hogy megjöttünk, ennél már nem kell sem több, sem másabb ( biztos lesz az az idő, ami után ez majd változik, de RDA-ban és DL RTA-ban is vannak többéves darabok, amik évek óta szolgálnak a mai napig, és a meglétük óta nem is vettem/váltottam másikra )
A címben említett 2 RTA-ról szeretném kikérni az egyéni, szubjektív véleményeteket. Azért erről a kettőről, mert egyrészt rengeteg jót hallottam/olvastam róluk, ár/érték arányban megfelelőnek és megfizethetőnek tűnnek, és nagyon szép darabok.
Egyéni preferenciáim:
-
Lehetőleg kiszolgálják a nagyon szűk/szűk MTL kategóriát, RDL csak plusz, de abszolút nem tartok rá igényt.
-
Felültöltős legyen (tehát a sokatok által kedvelt Diplomat így kiesik, tudom)
-
Szín/méret nem számít ( nagyobb kapacitás előny, de nem kritérium)
-
Alulról vagy felülről levegőzzön ( így pedig a Fev-ek esnek ki)
-
Lékontroll előny, de nem kritérium.
Természetesen a fenti kettő kivételével is szívesen veszek bármilyen ajánlást, egyelőre legyen árfüggetlen.
Ha klónpárti valaki, amellett is érvelhet, nekem eddig rossz tapasztalataim voltak velük, ezért nem erőltetem, de változtak az idők azóta, ki tudja…( minőségi javulás, stb…)
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, további szép estét!
Üdv.
Márió