Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérdezni,azzal kapcsolatban hogy milyen ellenállású tekerést (coilt) vegyek az Arbiter 2-höz? Illetve hogy hány watton ajánlott annak működtetése?
Hogyan lehet kiszámolni hogy hány Ohm hány watton használható.
Nagyon hálás vagyok bármilyen válaszért, linkekért, információért.
Előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek
Szia Shonico!
Nem ismerem a tankot, de van itt egy ajánlás:
Az én ajánlásom profánabb: sokféle tekerés kipróbálása után leszel majd a rádszabott tudás, a neked legjobban fekvő tekerés tulajdonságainak birtokában. Sok lehetőség van és különbözőek a célok és a megoldások…
A teljesítmény is egyén függő, kinek hogyan adja, de ha túltolod, a végén mindig megég. Alacsony értékre állítsd és onnan kezd el növelni. Tudni fogod, ha túllőttél a célon. A hűtésre is figyelj, a légbeömlőn is múlhat…
Olvass sokat, itt a legjobb helyen vagy a témában! Használd keresőt, a kulcs szó a “tudástár”! Pl.:
Nagyon köszönöm. Értem mire gondolsz.
Kísérletezésre fel!!!
Lemaradt:
(Az előbb a link mellé kimásoltam ezt a lépet is az oldalról, de telefonról nem sikerült helyesen beillesztenem…)
Köszönöm szépen,de ez azt látom hogy a szolóra van. Duálra építeném és szerintem olyan 0,3-0,4 ohm ellenálásra. És olyan 50w-tol felfelé kezdeném próbálgatni. Szerinted jó lehet?
Köszönöm a választ.
Kezdheted alacsonyabbról is, nem kerül semmibe ha óvatos vagy…
Rendben köszönöm szépen!
Bármilyet. Olyan tág a levegőzése, hogy mindent elbír. Én anno 2x0,4 ohm ni80 trifused(?) claptont tettem bele 2,5 mm magátmérővel kb 65 watton.
Köszönöm szépen!!! Ez lesz az indulásom!!!
Szuper!