Persze a sima virtual. Csak úgy voltam vele (túl óvatos pillanatomba), hogy elég lesz az egyszer hátha most lopnak el minden adatot… aztán vállat vontam és mentem tovsbb
Èn nemrèg vàsàroltam nàluk megbizhatò bolt.
2Fdeal wallet-et hasznàltam ahol fizetès elött àtirànyit a Pinobuy.com-ra ott ajàndèk utalvànyt vehetsz a kosarad èrtèkèben(csak egèsz $vagy€ èrtekben tudsz venni), paypal-al kifizeted ès a 2fdeal-es my wallet-ednèl megadod a pinobuy-os rendelèsed szàmàt ès feltöltödik az egyenleged ès utànna checkout-nàl abbòl vonòdik le a fizetendö összeg.
Na ez gondolom kv@ bonyolultan hangzot de kb 1p megcsinàlni
Nekem kb 2hèt volt a szàllìtàs ès 7.5ejuro
Köszi a tippet! Ez csak PayPallal működik?
Köszönöm,az általad felvázolt opciót is nèztem már.Egyèbkènt már èn is rendeltem tőlük,csak a fentebb említett dolgon akadtam el.
Èn is csak jó vèlemènnyel vagyok róluk.
Így van,kell hozzá egy paypall regisztráció.
Köszönöm! Végül is van, csak elég rég használtam.
Amikor mèg ebay-ről vásároltam,no az sem mostanában volt.
De megtartottam a fiókom,most mèg jól is jöhet.
A kàrtya adataidat èrdemes ellenőrìzni ha belèpsz a paypal accountodba esetleg azok nem vàltoztak-e
Igen, köszi!
Olyan email-t kaptam a paypal-től a napokban, hogy már a nyokövetési számot is meg kell kapniuk a vásárolt termékhez a kereskedőtől. Rühellem a PP-t ezért nem érdekelt csak elgondolkodtatott. Amúgy sem érten miért kedvelik a vaperek mikor mindig zászlóshalyó volt a vape kereskedelem elleni szankciók alkalmazásában.
Én kerülöm őket okvetlenül…‘no go zona’ számomra…ja és levakarhatatlanok.
Már régóta csak ott használom, ahol muszáj, de ilyen egyre kevesebb van.