Hatodik alkalommal rendeltem innen http://eliquidvg.eu kész alaplevet, őt alkalommal nem volt vele gond, a hatodik rendelésem ami 500ml/6mg/18mg volt, a 6mg semmi gond szép fehér tiszta állagú, viszont a 18mg erős szaga van, és úgy kaparja a torkom rögtön mint az kutya szívhatatlan, eddig ilyen nem történt velem a 9-év alatt!
A ??? az alaplének milyen, színűnek kellene lennie, a sárga állaga az miért van???
Az normális hogy a 6mg fehér színű, a 18mg sárga eddig nem is figyeltem???
Mert szerintem nem én úgy tudom!
Na neeee, most akartam innen rendelni először
A 100mg-os se volt nekem ilyen sötét. Nem tudom mit tettek vele, de vagy régi, vagy napfény érte. Szerintem…
nekem a 6mg ilyen a 18mg nem használom de én is onnan veszem évek óta az alap levet esdig nem nagyon volt gond evvel nekem de szerintem a 18mg alap nem jó színe sem néz ki valami jól.Szerintem írjál nekik emailt hogy csináljanak valamit az alappal mert nem jó.Fehér nekem is a 6mg alapom az a jó elvileg.
ezek után igaz nekem nem volt még gondom az oldallal de lehet máskor máshonnan fogom venni az alap levet a nikotinosat.De nekem eddig mindig jót küldtek.De nagyon elgondolkodtató ez a dolog az oldallal kapcsolatban.
Az igen,nem piskóta az tuti gatyaÉn már egy ideje rááltam a 0-ás alapra és a 100mg os nikre és majd én keverem ahogy akarom
semmi gond vele minnél erösebb annál sárgább és úgymond büdi akinek 36mg fölött nem sárga az higat vett…
Erre gondoltam első látásra,de az már nem nagyon sárga,én sosem mentem 6mg fölé szval nem tudom,viszont a 100as nik meg nem ilyen akkor az hogy?
Nekem 200as van az tök sárga a Pg-be oldott nem tudom a tied milyen da ha alapba 50%50-be teszem már szintelen lesz…kannából adagolják ki össze keveredett az erösség…
Most én is vettem vg-t, meg pg-t, meg egy tonna boostert.
Jővő héten jön egy 30mles 100as,megnézem jobban,de az is lehet,hogy a lapos 30ml lapos flaskába annyira nem tűnik fel a szine
lehet igen a 30ml amúgy átlátszó flaska a nagyobb flaska vastag müanyag…
Na akkor felfogom hígítani, 500ml/Pg/Vg/0mg-al, nem bonyolítom túl!
Azt mondták az égiek, nagy pacsi neki lehet, hogy 24mg vagy 30mg-os!!!
Mindenkinek Köszönöm a segítségét!
de ez csak 18as
nem biztos…lehet össze keveredett adagolás közben már hallotam róluk ilyet egy másik forumon
Nincs kizárva, én is hallok ilyet, csak elég ritkán. De most valaiért nem ez volt az első gondolatom. Le kell tesztelni 10ml-enként, úgyis érzi @Lsxtom hol a jó Neki. Remélem igazad lesz, akkor nagyon jól járna.
Remélem én is nem a macska pisilt bele
Igen még jó hogy csak 20ml kevertem be, Liquidhal Pompei-vel. 9:1-arányban 2ml aroma/18ml alap!
Kapar csííííííííííp mint a kutya!
Már meg is rendeltem az 500ml/Pg/Vg/0mg, aztán majd meglátjuk, meg fogom írni az eredményt ha érdekel benneteket!?