Al Carlo flavor review from Gandalf Liquid

Majd 2027-ben,ha újra rendelsz,próbáld ki az AdG 9 di Picche-t​:grin:

7 Likes

Annyit hozzáfűznék még,hogy az SnV finomabb.A 10 ml-is aroma dohányosabb.

8 Likes

Lehet nem ide illő, de a sorokat olvasva egy kérdés. Ezek szerint minden esetben kivárod az érési időt, rázással és nincs keverő gép?

Igen kivárom. Sőt, néha túl is lépem, mert nekem így finom. Már nem szellőztetem, csak ajánlom, hogy szellőztesse az, aki 3mg-nál erősebbet szív, ugye a gázok miatt, ha nem szellőzik csípős lesz. Rázogatni ugyanúgy szoktam.

Szerk.: Mert én már csak 1.5mg-osat szívok, nem csíp már.

6 Likes

Köszi, ez most nagy segítség volt, be is tettem a kosárba 4 Roasted Cinnamon-t. Szeretem nagyon a fahéjas dolgokat. Bízom benned/benne. :slight_smile:

5 Likes

Ez az én formám, leadnám a rendelést, addigra elfogy :smiley:

5 Likes

Végre csak sikerült beszereznem a fahéjas dohányt, hát tényleg nem rossz.

Talán ha hagyom többet érni, még jobb lehet, de valóban az elsők között van.

5 Likes

Számomra 1 hónap után ízlett a legjobban, de alsó hangon kell a 2 hét. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Eldugtam, hogy ne legyen szem előtt. :smiley:

6 Likes

Sziasztok!

Én is rendeltem banánost, meg fahéjast, de nekem nem jön be.

A fahéjasnak nagyon jó illata van, ezért nem bírtam ki, hogy ne kóstoljam meg egy hét után. A banánosnak az illata sem jó, azt inkább hagytam egyelőre. A Roasted Cinnamon-ból az első slukk baromi jó, aztán ott marad a számban a tömény szaharin szerű édesítőszer íz. Kicsit még a gyermekkori kanalas orvosság ízére is emlékeztet.

@Vaperina_Kinga mostanában is vettél belőle? Mert csak arra tudok gondolni, hogy változtattak a recepten. El nem tudom képzelni, hogy erről írtad a beszámolót.

Ráadásul annyra agresszív ez az íz, hogy ki sem tudom űzni abból a tankból, porlasztóból amiből szívtam. Még egy 30 milis kis utántöltőmet is “megfertőzte”, amiből nyomtam ebbe a tankba és a csőre kozzáért pár csepp fahéjashoz (talán egy cseppet be is szippantott amikor visszaengedtem a palack oldalát) és most azon az ízen is érzem egy teljesen más tankban ezt az utóízt.

Pedig tényleg finom lenne az első slukk után. Biztos vannak akiket nem zavar az édesítőszer íz, de én gyerekkorom óta nem bírom. A cukormentes üdítőket sem tudom meginni, mert hányingerem lesz, de ebben még azoknál is sokkal erősebben érezni.

Még várok és reménykedem, hogy egy hónap múlva jó lesz, de sajnos nem sok esélyt látok akkora változásra, hogy ez az íz eltűnjön belőle.

4 Likes

1x vettem azóta és az is ugyanolyan finom volt nekem. Azóta viszont nem sikerült vennem. A Te esetedre csak annyit tudnék mondani, hogy nem vagyunk egyformák. Remélem 1 hónaposan jobb lesz. Nekem is sokkal jobban ízlett úgy mint 2 hetesen. A tankokból meg valóban nehéz kimosni, nagyon erőteljes, nem csak a dohány, a fahéj is, de úgy önmagában is az lenne.

6 Likes

Bárcsak a dohány, vagy a fahéj íz maradna hátra, de az édesítőszer dominál. Mindent elnyom. Arra gondoltam, beáztatom valamibe a porlasztót egy időre. Ha vg-be, vagy pg-be raknám és néha frisset raknék, talán kijönne egy idő után. Vagy talán tiszta alkoholba?

Nehéz mostanában kísérletezni új ízekkel. Az aromák is nagyon drágák lettek, meg a 3 eurós boosterekkel készült levest már fájdalmas a lefolyóba önteni.

Egyelőre még várok. Majd megírom 1-2 hónap múlva, hogy milyen lett a végeredmény számomra.

7 Likes

Régebben divat volt alkoholba áztatni, majd utána vízbe 12-24 órákat állni hagyni. De olyan ismerősöm is van, aki kifőzte a porlasztókat, úgy tüntette el az ízeket. Sok minden játszik, akár alapban áztatás is, de a kérdés mindig az, hogy a porlasztóban lévő vatta vajon bírni fogja e?

8 Likes

A válasz meg mindig az, hogy ugyanolyan nem lesz, össze fog esni kicsit, bármilyen kezelés hatására. Tehát folyásra hajlamosabb. :slightly_smiling_face:Ki kell próbálni, de sokszor csalódás.

8 Likes

Vadi új porlasztó. Ha elszívnék néhány tank másik ízt, biztos jó(bb) lenne, de nem bírom sajnos ezt az ízt, max pár slukkig. Kifőzni nem fogom, mert akkor a száradás után tényleg összeállhat a vatta. Megpróbálom először, hogy egyszer átmosom alkohollal, aztán beáztatom mondjuk pg-be és párszor lecserélem alatta.

Pedig a fehéjasnak az illata egyre jobb. Ha elmúlna az utóíz, szerintem baromi finom lenne.

5 Likes

Igazad lett @Vaperina_Kinga

Megint megkóstoltam a Roasted Cinnamon-t és ahogy közeledik az 1 hónaphoz, már szinte nem is érezni az édesítőszert. Dohányosabb is lett az íze, aminek én örülök, mert 1-2 hetesen nem nagyon jött még ki.

Már sajnálom, hogy csak 50milit kevertem :joy: . Gyorsan meg kell csinálni a maradékot, mert ha ilyen sokáig tart mire beérik, addigra el fog fogyni ez az ötven.

Ekkora íz változást még egy arománál sem tapasztaltam. Persze volt több olyan ami 1 hónaposan finomabb lett, de az 1 hetesen is szívható és finom volt már.

A banánost még nem kóstoltam, mert annyira még nem tetszik az illata, de egy hét múlva arra is rápróbálok.

8 Likes

Mi lett a banános sorsa?

Nekem a hűsítő miatt nem nagyon jött be.

6 Likes

Szia!

Az is sokat javult 1-2 hónap alatt, de én sem rajongok a mentolos ízekért.

Ki nem öntöttem azért, apránként hozzáadagoltam egy dohányoshoz. Így kis mennyiségben elviselem.

Pedig nem lett volna rossz, ha ezt nem rakják bele.

7 Likes

Igen, jobb lett volna.

Ha jól emlékszem, nincs feltüntetve hogy van benne, esetleg a képen látni zöld levelet, de nem emlékszem.

3 Likes

Nehezen értem egy banánnál a hűsítést :thinking::roll_eyes:

4 Likes