Egy magára valamit is adó Vaperinának,illetve Vapernek nem csak a házi liquid kèszítèst,tekerèst,vattázást kell tudnia jól megcsinálni.Olykor ha megsèrül az akkumulátoron a szigetelès,azt is ki kell tudnia cserèlni.
Elsőre azt gondoltam,nem is olyan nagy dolog,aztán rájöttem,hogy csak fokozatossan kell zsugorítani,mert a fólia könnyen puklis maradhat.
Mèg jó,hogy volt miből gyakorolni.
Jó, hogy felhívtad erre a figyelmemet, mert őszinte leszek, még sose fóliáztam akkut, inkább kiszanáltam a sérülteket. Most rákerestem a mikéntjére, és ha lesz hozzávalóm, nekiállok.
A fóliákat honnan szoktad beszerezni?
Ezért a 2x20 db-os csomagért fizettem 590 forintot.A szállítási idő bő 3 hét.
Amit újra fóliáztam,annál újból felhasználtam a pozitív oldalon lévő kör alakú műanyag szigetelést,azt nem kellett cserélni, teljesen sértetlen volt.
@graver ha elfogadod szívesen küldök Neked néhány darabot a kicsiből,és a nagyból is.
Köszönöm szépen! Aliról úgyis szoktam mást is rendelni, legközelebb akkor ilyet is dobok a kosárkámba.
Hálás vagyok a kedves felajánlásodért, de nem sürgős az akkufelújítás, a szállítás meg drágább, mint a küldemény.
Elég soká halasztottam, de végre megcsináltam párat. A fólia még a megboldogult Vape 42-ből származik (csak ilyen volt épp). Így ha rájuk nézek, a “boldog békeidők”, meg Osziék remek boltja jut eszembe.
Tudod mindig valami újat akarnak…aztán jönnek olyan alapanyagokkal amiről nem is hallottam, kapni meg végkép lehetetlen…max Pesten valami speckó boltban.
Csak arra figyelj ,hogy ha repülőgépre akarod fel vinni a fóliázott akumlátorokat akkor megtehetik ,hogy nem engedik fel … Én ezt nem tudtam és az összes aksimat csinibe vágtam… Most vehetek ujjakat az utazásokhoz amin ugye látszanak a gyári feliratok