Akku választás

Ezer hála :beers: :+1:

Neked is @Vaperina_Kinga és @anon40018559 !

4 kedvelés

Meg is rendeltem a szigetelő alátétet 18650-hez, annyit vettem, hogy ha valakinek kell, akkor szóljon nyugodtan, küldök neki.

6 kedvelés

Szigetelj egészséggel Ispy! :wink: :innocent: :rofl:

3 kedvelés

Sziasztok!

Én malkatrészboltban vettem az akkuimat a héten a Budafoki úton a Mikronikában kb. 2300Ft-ért. Személyes vásárlás.

5 kedvelés

Köszi, ezt jó tudni! :+1:

2 kedvelés

Szia, én ezeket is hajtom. Semmi probléma velük kb egy éve:

A marketplace-en nincsenek rossz tapasztalataim aksikkal kapcsolatban.Az ár pedig több mint jó.Dualban és single modban is teszik a dolgukat 40-50w-on hajtva.

2 kedvelés

Tessék, most akciós is!

Hát azért akciónak nem mondanám, nem olyan régen vape42-ben 4200-ért vettem 2 darabot.

3 kedvelés

Ja, akkor oké!

3 kedvelés

Samsung q30 van hasonló árban, mint a csoki lg, állítólag az is jó, 2400 darabja.

Meg vtc 6 van 2500-ért, de az csak 19A 20 helyett.

Ja és a 2 darab csoki lg mellé még adtak egy 2-es tartót is, az úgy elég baráti volt. :+1:

3 kedvelés

@Ispy MTL-re a 19A is bőven sok neked szerintem.:slightly_smiling_face: Ha nem akarsz egy akkuval 50+ watton vapelni, akkor szerintem a 19A is elég. :slightly_smiling_face: Jelenleg LG HG2, és VTC6 akkukat használok, nem tapasztaltam különbséget a két típus között, dual mód, 20-40W felhasználás mellett.:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Persze, tudom, 30q, vtc6, hg2 nekem egy kutya, csak a németektől akartam rendelni golisit, ha rendeltem volna egyébként is, de most már tárgytalan. Egyébként szerintem samut fogok majd venni, ha oda kerül a sor. Van most 7 darab, de abból van ami már csak 2300-ig tölt fel, lassan lehet cserélni kell majd.

2 kedvelés

Talán ez?

5 kedvelés

Sziasztok! Nem akartam új témát indítani, ezért ide írom.

A thebatteryshop.eu -ról rendeltem néhány Molicel INR21700-P42A és Molicel INR18650-P28A akkut.

Normális az, hogy igy ömlesztve bele a dobozba, aztán mehet? Tüzveszély? Rövidzár? Sérülés? Hm…

Korábbi rendeléseim tőlük viszonylag rendesen, egymástól elkülönítve, bubis fóliába tekerve, és bubis borítékban érkeztek.

Ezt így látni, nem volt szép és szerintem nem volt biztonságos!

10 kedvelés

Nem hiszem, hogy biztonságos. De az akku jó választás volt! :ok_hand:t2::grin:

8 kedvelés

Én eddig elégedett vagyok a Molicel INR21700-P42A cellával. A Molicel INR18650-P28A cellát még nem próbáltam, de ha jó az infóm, akkor jobb mint a Molicel INR18650-P30B. Legalábbis DL használat esetén.

Szemrevételezéssel megvizsgáltam, nincs rajtuk látható sérülés. Jelenleg töltés alatt vannak, 2-esével.

8 kedvelés

Lett bajuk ?

4 kedvelés

Nem hinném, de majd töltés után tudok erről nyilatkozni. Szemmel láthatóan nincs rajtuk sérülés. Irtam a shop-nak, előttük is ismert a csomagolási probléma, a raktárnak többször is jelezték, de nem változtattak.

10 kedvelés

Sziasztok!Aki akku vásárlásán gondolkodik,most akciós a Sony VTC6 ,az egyik legjobb akku,és 2031Ft-ért ajándék! :wink: SONY/MURATA 18650VTC6 Li-ion ipari akku, 3,7V, 3000 mAh 30A

5 kedvelés

A Sony egy fos. Ja, szerintem.

6 kedvelés