Ez az akksis téma a múltkor eszembe juttatta, hogy a cicamodhoz kaptam én egy “ajándék” 21700-as Samsungot. Azért az idézőjel, mert hát nem volt túl bizalomgerjesztő szegény. Már bánom, hogy nem csináltam róla képet egy órával ezelőtt, amikor előszedtem a szekrény mélyéről.
Na mindegy. A lényeg, hogy a tegnap előtti aroma rendelésemnél raktam neki új ruhát a kosárba, amit ma meg is kapott.
Modba tenni szerintem így sem nagyon fogom, nehogy a többi akksi megsértődjön, de most már nyugodtan helyezem vissza a szekrénybe.
Mondjuk nem hibáztatom. Egy picit sérült fóliára ránézve tényleg elég nehéz elképzelni, hogy mekkora gáz lehet belőle.
*Anyuéknak. Az interneten nevelkedett és/vagy azt rendszeresen használó korosztályok számára nincs kifogás, ha egyszer valaki már figyelmeztette őket.
Van Google, van jutub, van minden.
Oh, hát nagyon szívesen!
Az én gyűjteményem elég szedett-vedett, meg hiányos, de ráérek. Az újakat veszegettem most sokáig folyamatosan, de az öreg megint nagyon belehúzott, úgyhogy azt hiszem, kicsit lemaradtam. Az Emelkedés után rágtam be igazán.
Ha pedig sajnáltok tokra pénzt kiadni,akkor a kumulusvape oldalon,a vásárlás befejezésekor lehet ajándékba választani 18650-es és 21700-as akkumulátorokhoz.
Én magam is így jutottam hozzá 2 darabhoz.