Akciós Hardver Ajánló! (csakis új termékek)

Sosem viccelnék azzal, volt az a poén, hogy tegyük be a kádba a szennyes ruhákkal…:roll_eyes::rofl:

4 kedvelés

Akkor szerencséd van! Van remegő kéz bőven! :rofl:

3 kedvelés

Pörgetni sem.?! :wink: :sweat_smile:

5 kedvelés

Az sincs! Házi pálinka van!! :grin: :grin:

6 kedvelés

Helikopterezni? Ssimán :joy:

Happy Art GIF by Juan Billy

5 kedvelés

8 kedvelés

Sziasztok.
Szeretnék megosztani veletek egy új terméket.Biztosra veszem, hogy sokan szeretitek a Cthulhu termékeit.Ezért is gondoltam, hogy írok.
Szóval:a termék neve,
Kraftwerk itune B Rta Kit
Egy német webáruházban találtam,akik szállítanak Magyarországra.
Riccardo-zigarette.de

A modon és a tankon sehol sincs cthulhu logo,ellenben van Riccardo logo.Német blogokat olvasva, Riccardo -ék semmit sem gyártanak,csak eladással foglalkoznak.Tehát valakivel legyártatta.
Szerintem(és a németek szerint is)ez egy V2 félmeha,és egy hastur mini.

Az egészben az a poén, hogy ez a Kit-et 27.96 euro.A honlapunkon van egy B-készlet a menüben,és ott 20-30-50% -os termékeket találtok.Ez a Kit is ott van,és van feketében is.A futár 6,95-ért hozzá haza.34,91 euro a vége.
Szerintem akinek volt,van,vagy szerettek volna ilyet,ennyiért ajándék.

Remélem segítettem…

11 kedvelés

Szia! Szuper vétel, mondhatni ajándék. Egy jó tanács pár Mosfet lapkát szerezz be ha még valahol rátalálsz. Elég hamar megadja magát.

4 kedvelés

Szia.Igen,igen olvastam róla.
Viszont ennyiért,ha kettőt vesz az ember,akkor is nagyon jó az ár.Darabját ,régebben árulták ennyiért vagy még többért.
Tesztelem már vagy két hete,és ízben erős közepes, viszont a talpkapcsoló a gyengéje.Mondjuk úgy,hogy 70%-os.Tízböl háromszor nem kapcsol.Engem nem zavar.

5 kedvelés