És még a harcsák is tapadni fognak ránk.
Szervusz @Sajt ! Szervusztok !
“Beáztatunk 3 doboz barna sofit” Annak idején még valamikor a fekete fórum virágzásakor, próbálgattuk páran a snussz áztatását. Gondolom mindenki tudja mi az a snussz (nem részletezem). PG-ben áztatva elég jó ízű dohányos levet adott, DE oly mértékben kokszolt, hogy lényegében el lett hanyagolva.
További szép napot mindenkinek ! Peace ! Ölelés.
Ezt jó tudni. A világvége utani nap után túlélő ötletnek nem rossz.
Akkor csak engedd el!! Én átveszem mind!!
Vágott dohánnyal nem próbáltátok? A snüsszre emlékszem, de én csak pofában próbálgattam, egy rövid ideig, 3-4 fajtát (nem jött be…)
Lehet, hogy alapos szűrés is kellett volna neki.
A kokszolást megszoktuk.
Én bizony nem! El is szörnyedtem most a vattacseréné a tiszta VG helyetti Old Captain liquid használata után. Na, de valamit valamiért…és ennyit alkalomadtán bőven megér az élmény.
Egy időre most el is telített az aromahasználat…engem is, nem csak a vattát.
Eskü, hogy így 4-5 nap után vágytam ismét a ‘natúr vépelésre’…ami egyáltalán nem telít el, soha sem.
Szervusz @Zoli76 ! Szervusztok !
Nem a vágott dohányt nem ! Igen szűrni kellett volna, de a kávé filteren az istennek sem akart keresztül csorogni ! Viszont áztatáskor szemmel látható apró kioldódott darabok látszottak. Otthoni körülmények között elég nehéz lenne szerintem leszűrni, talán át préselni valami szűrőn, ahogyan az olajat szokták. Az viszont már ipari méret.
Szerintem nem szól másról a történet mint, hogy érzékelve, hogy korábbi analóg szenvedélyünkre hajlandóak voltunk áldozni havi szinten kb. 60 ezret ( napi egy dobozt feltételezve) azt biztos elképzelésük szerint megtesszük gőzölve is, így bátran lehet emelni az adókat és a törvényi korlátokkal saját malmukra terelgetni a bevételeket. Lásd az irányított jövedelem felhasználását pl. Szép kártya…
A véleményem az, hogy semmi nem fog megszűnni csak pont annyiba fog kerülni a gőzölés, mint az analóg…
Szia!
Lemaradtam a franciákról.
Mit lehet tudni?
Gugli nem volt a barátom.
Én őszintén megmondva szerettem dohányozni. Gondolom más is volt így. Most a vape az ami a számban lóg egyfolytában. Azért tertem át mert a lakás ahol laktam ott nem lehetett. Akkoriban hétvégenként egy tálca sörrel leültem a gépelé és játszottam éjjel addig amíg a sör nem fogyott el vagy én nem döltem ki. Sör meg cigi nélkül nálam nem opció. A vapet szivhattam a gép elött is. Másik része az anyagiak. Jóval olcsóbb természetesen. Téptem is a hajam amikor a vape42-be bememtem és otthagytam vagy 40 ezret a kezdő szettemre. Én nem vagyok hajlandó az államot tovább etetni. A leadózott pénzemet igy is megadóztatják a boltokban mégegyszer. Majd most még jövedékivel is meghúzzák. A lónak a f@…át.
Dettó…amíg van lehetőség, beszerezzük ami kell. Remélem…
Ez a leg jóbb megoldás!!
Csak azt nem értem az egészben ,ha sütibe teszem akkor aroma,he elszívom akkor jövedéki termék?
Pénz,pénz,pénz… gondolom ismerős
Az ukrán cigi se hivatalos úgy tudom itthon de ha kell akkor van az is igaz külföldi zárjeggyel
Fiatalabb koromban én is lemaradtam, most meg már nincs esélyem…
Nincs azokon se számláló
Max nem egy nyelvet beszélek velük,de a francia lányoknak is ugyan ott van a vízcsapja
És még mielőtt valaki azt gondolná !
Igen van testvérem és így nem egyedül vagyok ilyen hülye
Igen a vízcsapja, de ott volt az apja…