Gondolkozol, hogy veszel egy GeekVape Zeus X-et, de sokan lehúzták a véleményükkel? Vagy már van, de folyat? Ne aggódj, megvan a megoldás! Ne add el! Ne dobd el! Megoldjuk!
Alapjáraton a Zeus X egy igazán jó DL tank. Nagyon jó ízvisszaadása
van. A vattázását sem kell túlgondolni.
Mint ex X tulaj mondom, hogy van megoldás a folyásra! És nem a több vatta az. Tudom, hogy arra gondoltál mert én is arra gondoltam először. Vagy legalábbis benne volt a megoldáskosárban. De nem jött be, mi? Ne aggódj nekem sem.
Na de térjünk a lényegre!
Ugyebár azt mindenki sejti, hogy ezeket egy gép rakja össze, gyártósoron. Nos ez a gép is tud hibázni. Annyi a bibi, hogy a kémény két részből áll, de mivel ezek az alkatrészek külön lettek kimarva, így össze kell őket rakni. De az említett gép nem nyomja össze rendesen, ezért nincs meg a 100%-os vákum.
Neked csak annyi a dolgod, hogy teljesen szétkapod az egészet, tartály részét főleg. A deckből nem kell kipakolni, de azért ürítsd le!
Csak a kémény legyen előtted, ez az :
Furán fog hangzani, de mondom mit tegyél.
- Tegyél valami puhát az asztalra, esetleg egy kartonpapír vagy konyharuha is megteszi.
- Erre tedd rá a Zeus X kéményt, felfelé legyen a levegőbeömlő, csak amolyan rendeltetésszerűen.
- Tegyél az alkatrész tetejére szintén valami puhát.
- Ha elég testtömeggel rendelkezel akkor elég lehet ha ráfekszel a bebugyolált kémény szekcióra. De ha biztosra akarsz menni akkor egy jól irányzott ütés egy kalapáccsal biztos siker.
- Ha figyeltél eléggé akkor egy kattanást hallottál! Na most cuppant össze a kémény! Most a tutitutituti…….
Egy kis érdekesség. A Zeus X esetében az RTA palást valójában ez az alkatrész! Amit összenyomtál az a kémény része mindkettő. Ha tudtad akkor bocsi, tudok olyanról aki nem tudta.