A TASTYVAPESHOP TASTYJUICE-ra változik
KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK VAN SZÁMOTOKRA
- 20% A TELJES MEGRENDELÉSRE
Használd a VITAJ20 kódot és igényelj -20% kedvezményt
új e-shopunk teljes választékához
- A kedvezmény a már leértékelt árukra nem vonatkozik
A TASTYVAPESHOP TASTYJUICE-ra változik
KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK VAN SZÁMOTOKRA
- 20% A TELJES MEGRENDELÉSRE
Használd a VITAJ20 kódot és igényelj -20% kedvezményt
új e-shopunk teljes választékához
Hát ez egy csodálatos húzás volt!!
Pont rendeltünk volna amikor bezárták a webshop-ot.
Erre azt a választ kaptuk “facebook csoportban meghirdették”. Se egy e-mail, semmi…
Nagyon pozitív volt az első tapasztalatunk velük, erre sikerült nekik lerombolni…
R.I.P Tasty (remélem ezt még elbírja a nyomdafesték)
Többször átgondoltam, mire ez megszületett.
Engem e-mailben értesítettek, hogy változás van, gondolom azért változtatták a nevüket mert túl egyértelmű volt, az új név meg nem annyira, sok gebasz volt mostanában főként itt.
Ohhh, hát ez már lerágott csont.
1x órája??
Napokkal ezelőtt küldték az utolsó e-mailt.
Hisztiztem velük 2 hetet, hogy gondolták ezt…
Az első levelére vagy 1 hétig nem válaszoltak.
Leírtam nekik, más boltok tudnak levelet küldeni, akciókról, változásról, stb, stb.
Meg persze gratuláltam nekik, mivel egy üzletnek a facebook a fő kapcsolattartási szolgáltatása a vásárlókkal. (Lényegében ennyi)
Kiegészíteném:
Nézd a hozzászólásokat.
Közben a youtube hozzászólásoknál felfedeztem egy Vaperinás ismerőst
@anon51972836
Én ezt a történetet jelenleg pozitívan könyvelem, legalább kapcsoltak.
(És intéztem nektek -20%-ot )
Az üzlet kommunikációja egyenlő a nullával cserébe közel vannak.A YouTube csatornàjukat nem szeretném minősîteni.Minden összehasonlítás nélkül…pàr éve elakadtam egy dologban és îrtam a LiquidHall csapatának semmit nem remélve.Reggel 9-kor csörgött a telefonom Konkrétan felhîvtak és úgy kaptam segítséget!!!Nálam az etalon shop a LiquidHall!
Nekem nem volt gond velük 2x rendeltem, megkaptam időre , a vape shopok youtube csatornáját nem nézem , mert ugye mindenkinek maga felé hajlik a keze, ha elakadok akkor itt a vaperinán biztosan van segítség , és megoldás , vagy a Google De általánosságban elmondhatom, hogy egyik bolttal sem volt gondom, kivéve a vapingunderground ami számomra nulla . A LiquidHall-ról is rendeltem többször, és számomra az öt legjobb Vape Shop-ban benne van .
Nekem sem volt gondom velük.A kommunikációt emlîtettem de az még tulajdonképpen nem a legfontosabb.Minden shop akikkel próbáltam kommunikálni válaszolt valamilyen formában ők soha ennyit mondtam.
Nekem csak egyetlen dolog vágta ki a biztosítékot!
Nem jelezték a 2-3 hetes szünetet, ami rendelés előtt fájt picit. Mivel rendelek magamnak és még 3 másik személynek, akik miattam vapelnek. Mindenki az analógról szokott át.
Mivel elég fura vagyok ezen a téren, ha megtetszik egy bolt akkor csak ott vásárolok.
Ha valamivel felharagítanak, akkor ott többet nem vásárolok.
A Vapingunderground nekem is off, de még ők is küldik mindig az e-mailt az akciókról…
Mindenki defektes valamiben, hát nekem ez ebben nyilvánul meg.
Nincs ezzel gond…én képes vagyok drágábban is rendelni ha szimpatizàlok egy shoppal Mondjuk a LiquidHall az árakat tekintve is elég jó.
Helló! Én péntelen berendeltem tőlük néhány A&L aromát meg literes Revolute alaplevet. Viszont Lost Vape UB max x3 porlasztójuk nincs. Írtam nekik e-mail-t, hogy tudnak-e beszerezni és a rendelésemhez hozzáadni. Pár óra múlva válaszoltak is, hogy ezen a héten szerda körül kapnak, és addig nyugodtan adjam le a rendelést, majd addig nem küldik ki a csomagot, majd csak akkor, ha a pori megérkezett, és majd értesítenek, hogy mi az ár. Szóval szerintem elég jó volt a kommunikáció. Amúgy múlt héten 3x leveleztem velük, és pár órán belül mindig válaszoltak.
Hm…szóval akkor neked vàlaszoltak nekem nem … akkor???A helyzet ugyanaz…ezt hîvom rossz kommunikàciónak.Ha kettőből egy embert elvernek egy utcàban akkor az biztonsàgos hely vagy kerüld el?!
Aki ismer az tudja hogy rendelek pár oldalról.
Még eddig "senki nem tudott elverni "
Mindent megkaptam még innen is és minden oldalról is.
Mindenkinek egyéni hogy honnan rendel,de én nem mindent tudok (tudtam )megvenni amit szeretnék egy shopból.
Az aromaparadise-ból is felhívtak ha valami nem volt készleten de a weben meg igen.
Ők is korrektek voltak.
Sőt vaperfatertől is hívtak mert volt valami hasonló ott is.
Én nem haragszom senkire
@anon51972836 Értelek. Én csak az általam tapasztaltakat írtam le. Amúgy nem eresztették bőlére a választ, és nem is annyira hivatalos, csak gyors szükszavú, lényegretörő válaszok voltak, mintha éppen chat-elne az ember.
Mindenki onnan rendel ahonnan szeretne. Én pl. szeretem ha valamit akciósan, olcsóbban be tudok szerezni, de persze legyen megbízható!
És valóban fontos a jó kommunikáció is!!!
Én már csak akkor rendelek ha valami akciós és mellé még minimum 2 darab kupont fel tudok használni. Ja és legyen free shipping