Sziasztok! Emlegetitek a “Kulák” Facebook-os oldalt, amit nem találok. Oda regisztrálni kell és azt is olvastam, hogy egy évben csak kétszer van felvétel. Ez így van, vagy nagyon ügyetlen vagyok.
Megnézném az eladó Danikat, ha vannak.
Sziasztok! Emlegetitek a “Kulák” Facebook-os oldalt, amit nem találok. Oda regisztrálni kell és azt is olvastam, hogy egy évben csak kétszer van felvétel. Ez így van, vagy nagyon ügyetlen vagyok.
Megnézném az eladó Danikat, ha vannak.
Az csak egy csoport a FB-n, ahol BMM mod-okat lehet “nézegetni”!
Szerintem ott Dani-t nem találsz!
Az egyik FB csoportban van 2 db 21700-as Dani 310 euróért/db.
Két teljesen más csoporttot vontál össze,teljesen más országból
Én?
Mostt tette fel a csávó újból a 2 Dani boxot amit 360 ról kezdett , most 310!!
Nem,te képben vagy
Köszönöm,azt hiszem már nem kell
Meg amúgy is ,az enyém drágább volt
Én még amikor 330 volt beszéltem vele!! Törölte is az egész beszélgetést!
Azon nevetek magamban, hogy fél éve hirdeti jóval ár felett, de a garancia még mindig 2 év!!
A Danik nem örök garanciásak?
Hát nem hiszem!!
Vásárlástól számított 2 év.
Korrektek amúgy ! Emilezel velük válaszolnak másnap.
Beázásra ők sem vállalnak garit .
Az enyémet kicserélték ingyen
Szia!
Kitartás ha úgy érzik az adminiok majd meghívnak.(egy tanács:vegyél boltban újat)
A Magyar jobb lenne, hogy megtudjam nézni.
Ha van ismerősőd aki ott tag és be ajál akkor kapsz oda meghívot (kulákra gondolok)
Nem figyeltem ezt a belyegyzésed!! Erről írtam én is !! Tőle kérdeztem meg miért ennyi, mikor újjan olcsóbb!! Monta ,hogy nem igaz, odaraktam neki a fotót, akkor nekiált a szállításra hivatkozni, montam az meg íngyenes!! Ekkor nekiállt mindent írni, majd tőrölt mindent!!
Ez akkor volt amikor még 330-ért árulta mondtam neki újan 269!! Lehet madárra vár??
Azért ehez nagyon butának kéne lenni..
Biztos vagyok , hogy egyszer megtalálja az emberét …