20mm-es rta mtl tank létezik?

Nem haragszom nem itt egy másik témánál volt ez a DLC a kérdésed…

1 kedvelés

Nem baj, ő nyugis fajta, bírja a kiképzést. :grin:

3 kedvelés

Hjaaaaa…szülés utáni feledékenységben szenvedek 14 éve​:wink::joy:

Igen​:wink:És cejet engem :wink:

3 kedvelés

Gyakorlatilag nem tudom követni és értelmezni a commentfolyamot, de az megmaradt, hogy @anon88785338 szeretne egy 20mm-es tankot. Szerintem nem kéne, de pl van itt egy, de ez RDA:
https://www.fasttech.com/product/9729525-sxk-m-atty-v2-styled-rda-rebuildable-dripping

A többi, amit találtam mind poris volt.

@Ispy és nem csak a köröm passzol…ha már a Berserkeren az a ronda sárga gyűrű van akkor már a kijelzőt is sárgára állítottam​:joy::joy::joy::joy:
De én Kirussal is így voltam.Sok kiscipője,cumija…volt.Amilyen volt a ruha,kabát,sapka…olyan hozzá illő cumi és cipő kellett​:joy:

1 kedvelés

Különben is mond meg a zuradnak, hogy ha nem endeg vásárolni, akkor karira jön neked egy hammer of good v4-el, hozzá meg egy nightmare rdta-val, potom 600 eurért. :joy:

És ha feldühít hozzávágod, az instant halál. :grin:

3 kedvelés

Én is csak porist találtam​:cry:RDA meg nem kell.
Miért nem tudod már követni?Nem is értelek​:joy:
(Ezért van noteszem és most épp kiscetlim…minden infót,ajánlást felírok…hogy kinek jött be,kinek van…

:wink::joy::joy::joy:

4 kedvelés

Ne haragudj, de ez nem notesz, hanem valami kódolt kincsestérkép. :grin:

2 kedvelés

Ez rémes :thinking:

1 kedvelés

A gond akkor van,mikor már nem tudom kiolvasni,hogy miket is írtam a tankok mellé,mert olyan picike betűkkel fér már csak oda :wink:
Olyankor jön a második cetli és az összegzés,ami @Andras_Barton barátunk nagy kedvence​:wink::heart::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Ez nem a noteszem…nem látod?:joy:Ez a kiscetlim a melóból​:joy:

1 kedvelés

A3 nincs? Csak ötlet. :+1:

2 kedvelés

Miért?:cry::cry::cry:Így nem kérdezek vissza 100x ugyan arra

De van​:bangbang:De akkor az már nem kiscetliii​:bangbang::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Jah, értem. (Nem) :grin:

1 kedvelés

Hát…ö… és ilyenekkel van kitapétázva a fal?

1 kedvelés

Egyébként nem értem a szenvedést, a gtx 22.7-ig fogad tankot, tehát 22-es tankok pont jók rá, szóval azt vedd, amelyik tetszik, a 20mm-ert meg felejtsd el. :+1:

4 kedvelés

Maradj már nyugton, legalább nem postitre írta. :grin:

2 kedvelés

Dehogyis…a falon ilyen tapéta van​:joy:

Jön az összegzés…ami nem kell kihúzgálom…ami marad,átmásolom egy másik kiscetlire és mikor majd hetek múlva döntök,kidobom a kiscetlit.
De a noteszembe a többi általatok ajánlott 22-es tankok nevei és véleményei…bekerülnek kidobás előtt…így később nem kell előről kezdenem az egészet,ha szeretnék egy új tankot​:heart: