Nem haragszom nem itt egy másik témánál volt ez a DLC a kérdésed…
Nem baj, ő nyugis fajta, bírja a kiképzést.
Hjaaaaa…szülés utáni feledékenységben szenvedek 14 éve
IgenÉs cejet engem
Gyakorlatilag nem tudom követni és értelmezni a commentfolyamot, de az megmaradt, hogy @anon88785338 szeretne egy 20mm-es tankot. Szerintem nem kéne, de pl van itt egy, de ez RDA:
https://www.fasttech.com/product/9729525-sxk-m-atty-v2-styled-rda-rebuildable-dripping
A többi, amit találtam mind poris volt.
@Ispy és nem csak a köröm passzol…ha már a Berserkeren az a ronda sárga gyűrű van akkor már a kijelzőt is sárgára állítottam
De én Kirussal is így voltam.Sok kiscipője,cumija…volt.Amilyen volt a ruha,kabát,sapka…olyan hozzá illő cumi és cipő kellett
Különben is mond meg a zuradnak, hogy ha nem endeg vásárolni, akkor karira jön neked egy hammer of good v4-el, hozzá meg egy nightmare rdta-val, potom 600 eurért.
És ha feldühít hozzávágod, az instant halál.
Én is csak porist találtamRDA meg nem kell.
Miért nem tudod már követni?Nem is értelek
(Ezért van noteszem és most épp kiscetlim…minden infót,ajánlást felírok…hogy kinek jött be,kinek van…
Ne haragudj, de ez nem notesz, hanem valami kódolt kincsestérkép.
Ez rémes
A gond akkor van,mikor már nem tudom kiolvasni,hogy miket is írtam a tankok mellé,mert olyan picike betűkkel fér már csak oda
Olyankor jön a második cetli és az összegzés,ami @Andras_Barton barátunk nagy kedvence
Ez nem a noteszem…nem látod?Ez a kiscetlim a melóból
A3 nincs? Csak ötlet.
Miért?Így nem kérdezek vissza 100x ugyan arra
De vanDe akkor az már nem kiscetliii
Jah, értem. (Nem)
Hát…ö… és ilyenekkel van kitapétázva a fal?
Egyébként nem értem a szenvedést, a gtx 22.7-ig fogad tankot, tehát 22-es tankok pont jók rá, szóval azt vedd, amelyik tetszik, a 20mm-ert meg felejtsd el.
Maradj már nyugton, legalább nem postitre írta.
Dehogyis…a falon ilyen tapéta van
Jön az összegzés…ami nem kell kihúzgálom…ami marad,átmásolom egy másik kiscetlire és mikor majd hetek múlva döntök,kidobom a kiscetlit.
De a noteszembe a többi általatok ajánlott 22-es tankok nevei és véleményei…bekerülnek kidobás előtt…így később nem kell előről kezdenem az egészet,ha szeretnék egy új tankot