Ezek alltaban csomagolt cuccok .. kétlem hogy egy bárhol csak úgy lehetne méregetni ..
Szia!
Jelent, ill. jelentett!
Bezártak egy ideje és pássz.(sajnos)
Van még pár bolt hasonló “képességekkel”.
.
Szia, Zsolt!
Köszi a tippet! ![]()
Szia!
Molicel aksikat használok én is 3 párt(P28A) jelenleg, Geekwape Z200 moddal, és Valyrian 3 tankkal. Használtam RTA -val is 0.11-es ellenállással. A legfiatalabb pár is több, mint egy éves, a legrégebbi pedig lassan 2 éves. Eddig nem érzek semmi teljesítmény csökkenést. Én is csak ajánlani tudom őket ![]()
Tudom még ajánlani a https://thebatteryshop.eu/hu oldalt. Igaz van egy minimum rendelési összeg, de itt nagyon jó árak vannak, és készlet is van ![]()
Szia, Máté!
Köszönöm szépen a részletes válaszod!
Mivel most már tényleg jó páran ajánlottáttok a Molicell akksikat, azokat is figyelembe fogom venni ![]()
Jónak tűnik az ajánlott oldal is, a min. rendelési összeget valahogy csak megoldom, legfeljebb összefogok vape-es ismerősömmel, habár ő most rendelt be a Temutól no name akksikat sub ohmozáshoz (kíváncsi vagyok, meddig fognak tartani neki. ![]()
A Valiryan tankod nagyon hasonlít az én Eleaf Ello Duro tankomra (Eleafék jöttek ki talán elsőként az efféle tankkal (ámbár ott volt mellettük versenytársként a Smok TVF8, ha jól emlékszem. Én az Ellónál le is ragadtam, és bekészleteztem magamnak belőlük, meg különösen a 0,15 ohmos kazánból). Nálam most a nagy kedvenc a modok terén a Vaporesso Gen 200, nagyon könnyű és kicsi mod, mégis sokkal jobb fogyasztású, mint előtte az Eleaf lexiconjaim, pedig azok több mint dupla árúak voltak hozzá képest (akcióban Kínából 10 k körül volt a Gen200 ára a sourcemore-tól idén nyáron).
Elkeserítő ezt olvasni.
Legalább nem robbannak fel,. annyira xarok
…![]()
Jobb híján mondtam neki, hogy legalább arra figyeljen, hogy ne vegyen 2500 mAh-nál nagyobb kapacitásút.
Az igen bátor ember!Soha de soha nem vennék temuról aksit.Nem hogy vépeléshez semmihez sem.Olyan lehet mint az orosz rulett.Vagy felrobban vagy nem.Mindenki maga tudja…….Egy biztos pár ezer forinton spórolni nem szabad főleg ilyenen nem!
7 bejegyzés egyesült egy létező témába: Hangtechnika, HI-FI
Nagyon sajnálom. Őrület, hogy milyen időket élünk.
![[True Vaper] Dunno](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/6/2/6280f4ac8733de4e5ba987da0d0bd823b59ba372_2_180x180.webp)