Sziasztok! Érdeklődnék a sportlámpa.hu oldalról, megbízható akkumulátorokat árúlnak? Mert eljött az ideje a cserének. Előre is köszönöm
Szia Sándor! Rendeltem már tőlük akkumulátorokat, teljesen megbízható oldal. Akkoriban még Foxpost automatás kiszállítást is lehetett választani.(Most nem tudom,ez lehetséges-e).
De nekem az is szimpatikus volt.
Samsung 30Q, és Sony VTC5. Évek óta bevált akkuk nálam.
Szia, megerősítésképpen írom, hogy én is vásároltam többször is tőlük, úgyhogy csak nyugodtan. ![]()
Ha már felbukkant Battery Mooch neve, akkor megemlíteném azt is, hogy érdemes megnézni a videóit a Youtube-on. Nekem segített a választásban, valamint az összehasonlitó tesztjei is érdekesek, hogy hogyan lehet megkülönböztetni eredeti akkukat a hamisítványoktól.
(Magyar felirattal nézhetők.) Nagyon hasznosak. ![]()
Stubby 21 be én Molicel INR21700-P42A használok április óta nyúzom.Eddig semmi gond velük.
18650be őt venném.
Köszönöm mindenkinek
Örülök ennek a témának, bár tudatlanságomról ad némi képet.
Hol található az az oldal, ahol képet kapok az eredeti és hamisítványokról.
És a zsugorodó fólia, sérülés esetén le kell fejteni a régit, vagy rámelegítjük az újat?
Hello
Régi fólia le .. új köntös fel …
Szia! Ha a fentebb felsorolt webáruházakból vásárolsz, jó eséllyel nem hamisított akkumulátort kapsz a pénzedért. Újrafóliázáskor a régit lefejted, ehhez még szerszám sem kell.A pozitív pólusnál lévő szigetelő gyűrűt, amennyiben nem sérült, újból fel tudod használni. Az új fóliát pedig hajszárítóval, legkisebb fokozatra állítva szépen rá tudod zsugorítani.
Még egy kis olvasnivaló a témában:
Szia. Ha beírod a keresőbe, hogy sumsang akksi (Nem elírás! Tényleg sumsang ), akkor az is onnan van. Soha többet abból a boltból én nem veszel semmit. De ez az én véleményem.