Watt check

Jól látod! :grin::ok_hand:t2:

Eléggé kedvelem. :sweat_smile:

6 kedvelés

Ahogy szokták mondani … Van-tol nem kell félni :heart::joy:

5 kedvelés

Igazából 60 körül yzoktam mozogni, viszont mostanában max 1- gyors slukkra tudom felkapni ezért ennyire ütős

3 kedvelés

Az biztos , hogy érdekes vép szokás ez így .. ,de ha neked jó nekünk is jó :heart: nekem főleg az az érdekes , hogy milyen tekerés az ami már 60watton is jó ,de elviseli a 120 wattot is

6 kedvelés

Tri core fused clapton 3*28/38 4 hajtás

2 kedvelés

:person_shrugging:

12 kedvelés

Illustration Loop GIF by Dave Gamez

3 kedvelés

0.2 ohm-ig bármelyik.

4 kedvelés

12 kedvelés

12 kedvelés

Még mielőtt :grin:pboost
(Miért nem mutatja ez az alma? :thinking:)

12 kedvelés

:hugs:
Relapse Records Watch GIF by Red Fang

4 kedvelés

12 kedvelés

Tudod,sajnos így kell éljek :joy:
De tök jó,mert sok az irígy a cégnél,és én még teszek rá egy nagy szívlapáttal is hagy szokják :wink::blush:(csak mikor ő otthon meresztik hétvégén a puszujkájukat,az én hétvégi munkám után haszon terem :blush:)
Másképp akartam írni de itt nem lehet :joy:

6 kedvelés

Poénkép volt…lehetne órám, akár komoly. De nem bírok elviselni semmit magamon. Se órám, se láncom…se pirszingem :roll_eyes::grin: fiatalon próbáltam vékony nyakláncot, karórát…hát, a lánc elszakadt vagy backurált, az órát beütöttem folyton, még izzadt benne a csuklóm :open_mouth::joy:

5 kedvelés

Tudom,nem is azért írtam :hugs:szokatlan volt eleinte nekem is pakolásnál de vigyázok rá,nagyon nehezet nem emelek mert a múltkor is bevérzett a szemem :flushed_face:semmi komoly csak egy ér pattant el de nem voltam annyira szép látvány :joy:

5 kedvelés

10 kedvelés

13 kedvelés

Ez meg a rövidgatya kompatibilis futkosós :smiley:

11 kedvelés