Kedves csoporttagok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy aspire zelos 3 készülékem kb fél éve, és most azt tapasztalom, hogy nem tudom a watt számot se följebb, se lejjebb venni. Mi lehet a probléma. Elromlott volna?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Szia, nekem egy Zelos X-em van ami ha nem tévedek u.az a chip, alaplap.
Próbálok segíteni de először egy fénykép jól jönne a kijelzőről, beállításokról mert első körben én a gomb zárra gondolok - a Le és Fel gombok egyidejű megnyomásával zárolja ezeket a gombokat (és a kijelző jobb felső részén a lakat zárva van)
Igen, pont úgy van, ott a lakat a jobb felső sarokban. Hogy tudom feloldani?
A lakat mindig ott van, csak nem mindegy hogy zárva vagy nyitva van
Most nincs nálam a Zelos de ilyesmi a két állása
Fel és Le gombokat egyidejűleg, röviden megnyomod és zárol vagy felold
Próbálgatom, de nem oldja fel. Zárva van
Ne töröld, jobb ha többször több helyen van megoldás
Az én kommentem hosszabb, lehet lesz valaki a jövőben aki nem akar sokat olvasni és így csak a tiédet olvassa el
Próbáld a hüvelyk ujjaddal ami lefedi mindkét gombot, egyszerre kell lenyomni és kb 1-2 másodpercig tartani. Ha picit is később nyomod a másikat, nem fogadja el
Csináltam videót, de moderálják
Na akkor arra én is kiváncsi vagyok…
Nem megy, próbáltam már kikapcsolni, bekapcsolni, de nem oldja fel.
Nekem úgy az igazi, ha alulról kezdem nyomni de rögtön utána a felsőt is, nem sikerül mindig elsőre
Egyszerre nyomd a két gombot amivel a wattot allitod! Ne kikapcsolni próbáld!
Ki-be kapcsolás nem is fogja.
Még egy ötlet, akksi cserénél úgy emlékszem visszaáll nyitottra. Vedd ki az akksit, várj pár másodpercet és tedd vissza, remélhetőleg fel lesz oldva ha bekapcsolod
Nyertél
Te is ezt akartad írni?
Nem én ritkán használom, szóval soha nem is próbáltam lezárni. Csak most hogy írtad, kipróbáltam!
Ja, azt hittem megelőztelek a gépíró versenyben
(amúgy tényleg tudok 10 ujjal vakon gépelni, tanultam ám )
Én nem tudok, bár néha azt hiszik telefonon írok, az meg mindig okosabb akar.lenni, úgyhogy még plusz lassit is
Csak arra írtam,hogy nyertél,hogy ez a legjobb megoldás!