Watt beállítás

Kedves csoporttagok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy aspire zelos 3 készülékem kb fél éve, és most azt tapasztalom, hogy nem tudom a watt számot se följebb, se lejjebb venni. Mi lehet a probléma. Elromlott volna?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

3 kedvelés

Szia, nekem egy Zelos X-em van ami ha nem tévedek u.az a chip, alaplap.
Próbálok segíteni de először egy fénykép jól jönne a kijelzőről, beállításokról mert első körben én a gomb zárra gondolok - a Le és Fel gombok egyidejű megnyomásával zárolja ezeket a gombokat (és a kijelző jobb felső részén a lakat zárva van)

7 kedvelés

Igen, pont úgy van, ott a lakat a jobb felső sarokban. Hogy tudom feloldani?

4 kedvelés

A lakat mindig ott van, csak nem mindegy hogy zárva vagy nyitva van :slightly_smiling_face:

Most nincs nálam a Zelos de ilyesmi a két állása

Fel és Le gombokat egyidejűleg, röviden megnyomod és zárol vagy felold

5 kedvelés

Próbálgatom, de nem oldja fel. Zárva van :disappointed_relieved:

3 kedvelés

Ne töröld, jobb ha többször több helyen van megoldás :slightly_smiling_face:
Az én kommentem hosszabb, lehet lesz valaki a jövőben aki nem akar sokat olvasni és így csak a tiédet olvassa el :rofl:

5 kedvelés

Egyszerre nyomod a két gombot kicsit hosszabban, fel kéne oldania.

9 kedvelés

Próbáld a hüvelyk ujjaddal ami lefedi mindkét gombot, egyszerre kell lenyomni és kb 1-2 másodpercig tartani. Ha picit is később nyomod a másikat, nem fogadja el

6 kedvelés

Csináltam videót, de moderálják​:woman_shrugging:

6 kedvelés

Na akkor arra én is kiváncsi vagyok… :grin:

6 kedvelés

Nem megy, próbáltam már kikapcsolni, bekapcsolni, de nem oldja fel.

Nekem úgy az igazi, ha alulról kezdem nyomni de rögtön utána a felsőt is, nem sikerül mindig elsőre :blush:

9 kedvelés

Egyszerre nyomd a két gombot amivel a wattot allitod! Ne kikapcsolni próbáld!

6 kedvelés

Ki-be kapcsolás nem is fogja.
Még egy ötlet, akksi cserénél úgy emlékszem visszaáll nyitottra. Vedd ki az akksit, várj pár másodpercet és tedd vissza, remélhetőleg fel lesz oldva ha bekapcsolod

6 kedvelés

Nyertél :blush::+1:

6 kedvelés

Te is ezt akartad írni? :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nem​:blush: én ritkán használom, szóval soha nem is próbáltam lezárni. Csak most hogy írtad, kipróbáltam!:blush:

4 kedvelés

Ja, azt hittem megelőztelek a gépíró versenyben :grin:
(amúgy tényleg tudok 10 ujjal vakon gépelni, tanultam ám :slightly_smiling_face:)

7 kedvelés

Én nem tudok, bár néha azt hiszik :joy: telefonon írok, az meg mindig okosabb akar.lenni, úgyhogy még plusz lassit is :joy:

5 kedvelés

Csak arra írtam,hogy nyertél,hogy ez a legjobb megoldás! :blush::hugs:

4 kedvelés