Sajat keszitesu csirkemellsonka sima es chipotles verzioban nem saman vagyok, a gyogyteakat csak magamnak keverem egyelore xD
Én teát olyan módon soha többé.
Na tea és virág beugrott. Ez még úgy elment annyi söszenetem volt vele , hogy csípett. De miért azt nem tudom .
Egyéb UK . Meg jönne az ? Valaki tudja ?
A rendeles helyet ne nezd, siman kehet h ok ide nem is szallitanak pl. Egyelore markakrol nezek ajanlo osszesito listakat, inkabb angol cikkeket, abbol tobb van, mint magyarbol. a mit honnan majd egy kovetkezo projekt
Nekem 8 . De szólok az angolok híresen szar izlésűek .
Bezzeg a szerbek…
Ilyen válogatós kannibált se láttam még
Akkor majd figyelek h ha lehet, ne angol markat valasszak
Fontosak a vélemények de túlnyomó részbe amit az ember nem fogyaszt étel formájában annak nem is jó az íze . Ettem én már pudingot levendula , rózsa meg egyéb kóser recept alapján készült ilyen olyan édességet annyi egyéb ízt kell hozzá adni , hogy élvezhető legyen . Magyarán semmi eredeti íz nincs benne ha viszont nem tolják fel mással akkor cukor meg az adott kivonat kesernyés íze van .
Pár éve volt ez az Angliából eredő együnk virágot trend . Az is csak úgy lehetett kivitelezni , hogy rommá szárította az ember és porcukros, citromos tojás fehérjébe mártotta . Senkinek nem volt igazi a mosolya aki evett belőle.
Nálam egyszer járt a lady baba, az valami rózsa szerű, de iszonyat volt, mint valami parfüm.
A fertelem hercegnője .
Ételfestéket hanyagold inkább, az nem a tüdőbe való!
Mondjuk én azt hittem, kajára gondolt, nem liquid
Én meg nem vagyok biztos benne, ha kajára gondolt akkor oké. Csak liquidbe ne tegye senki.
Ördög űző lesz akkor.
nem volt szo etelfestekrol, csak a kajakeszitesnel…
persze, h kajara ha maskor nem, a csirkemellsonka kepnel le kellett volna mar essen legalabb :DDDD
Most voltam egy gyogynovenyes workshopon, ott beszelgettunk a levendulas dolgokrol. A baj akkor van, amikor nem tudjak,h mit mivel kell elohozni. A szappanos levendulaiz akkor jon elo, amikor valaki nem tudja, h az pl feherborral szuperul elojovo iz. Na liquid eseten aztan passz, h h alitjak elo. Termeszetes uton kerul bele v csak mesterseges… De a megfontosabb valoban az liquidvalasztasnal, h ha alapbol nem valasztanad azt az izt semmiben, akkor ne gondolkodj liquidizben se benne, mert tuti nem lesz bejovos neked