Virágos liquid tapasztalatok, kinek mi vált be? :)

Sajat keszitesu csirkemellsonka sima es chipotles verzioban :smiley: nem saman vagyok, a gyogyteakat csak magamnak keverem egyelore xD

Én teát olyan módon soha többé. :rofl:

upside down spinning GIF

Na tea és virág beugrott. Ez még úgy elment annyi söszenetem volt vele , hogy csípett. De miért azt nem tudom .

2 kedvelés

Go Away Garbage GIF by ZDF heute-show

Egy ilyet mentettem le tegnap pl

Egyéb UK . Meg jönne az ? Valaki tudja ?

A rendeles helyet ne nezd, siman kehet h ok ide nem is szallitanak pl. Egyelore markakrol nezek ajanlo osszesito listakat, inkabb angol cikkeket, abbol tobb van, mint magyarbol. a mit honnan majd egy kovetkezo projekt :smiley:

2 kedvelés

Nekem 8 . De szólok az angolok híresen szar izlésűek .

2 kedvelés

Bezzeg a szerbek…
Ilyen válogatós kannibált se láttam még :rofl:

Akkor majd figyelek h ha lehet, ne angol markat valasszak

2 kedvelés

Fontosak a vélemények de túlnyomó részbe amit az ember nem fogyaszt étel formájában annak nem is jó az íze . Ettem én már pudingot levendula , rózsa meg egyéb kóser recept alapján készült ilyen olyan édességet annyi egyéb ízt kell hozzá adni , hogy élvezhető legyen . Magyarán semmi eredeti íz nincs benne ha viszont nem tolják fel mással akkor cukor meg az adott kivonat kesernyés íze van .
Pár éve volt ez az Angliából eredő együnk virágot trend . Az is csak úgy lehetett kivitelezni , hogy rommá szárította az ember és porcukros, citromos tojás fehérjébe mártotta . Senkinek nem volt igazi a mosolya aki evett belőle.

2 kedvelés

Nálam egyszer járt a lady baba, az valami rózsa szerű, de iszonyat volt, mint valami parfüm.

A fertelem hercegnője . :rofl:

Ételfestéket hanyagold inkább, az nem a tüdőbe való!

2 kedvelés

Mondjuk én azt hittem, kajára gondolt, nem liquid :roll_eyes::grin:

Én meg nem vagyok biztos benne, ha kajára gondolt akkor oké. Csak liquidbe ne tegye senki.

1 kedvelés

Ördög űző lesz akkor.

Happy Zombie GIF by LittleDemonFX

nem volt szo etelfestekrol, csak a kajakeszitesnel…

3 kedvelés

persze, h kajara :smiley: ha maskor nem, a csirkemellsonka kepnel le kellett volna mar essen legalabb :DDDD

Most voltam egy gyogynovenyes workshopon, ott beszelgettunk a levendulas dolgokrol. A baj akkor van, amikor nem tudjak,h mit mivel kell elohozni. A szappanos levendulaiz akkor jon elo, amikor valaki nem tudja, h az pl feherborral szuperul elojovo iz. Na liquid eseten aztan passz, h h alitjak elo. Termeszetes uton kerul bele v csak mesterseges… De a megfontosabb valoban az liquidvalasztasnal, h ha alapbol nem valasztanad azt az izt semmiben, akkor ne gondolkodj liquidizben se benne, mert tuti nem lesz bejovos neked :smiley:

3 kedvelés