Nem vagyok túl régóta Vaperina és próbálom visszafogottan építeni a lötyikészletem, de szeretem a virágos ízeket másban is. Innen jött tegnap az isteni sugallat, hogy miért ne bővíthetném a liquideim sorát is… Rózsa, levendula, narancsvirág… Kinek van tapasztalata? Milyen ízt, melyik márkát, honnan ajánlanátok? remélem vagyunk elegen, h erről is tudtok már mesélni. Szép estét mindenkinek!
Őszintén nem akarlak lebeszélni róla de ez mind parfüm illat. Ízben ne számíts sokra . Esetleg tea kivonatosak azok még jók . De virág nem
Nekem nem jött be. Rózsa és barackvirágot kóstoltam még régebben, azóta ki lehet kergetni vele a világból. Persze aki nagyon szereti annak megérhet egy próbát, de én nem hinném, hogy azt kapod amit vársz.
Maximum 100 liter Kentucky-ba 3 csepp kökörcsin-kivonat
(Szerintem szörnyűek a virágosok,.ledig nem sokat kóstoltam, azt is elég régen).
FlavourArt 7leaves több év alatt még nem fogyott el. A 10 ml-is nekem.
Az dohányos. Nekem amúgy nem volt rossz, egyszer elfogyott.
Én csak a virágot érzem…
Én abban nem, viszont elég száraz szerintem.
Még egy darabig elég lesz
Nálam volt már cseresznye virág, az nem volt rossz Levendulát is kóstoltam hááát, nem volt a legjobb
5 évnél régebbi így igen biztos elég lesz.
A rózsa és a narancs virág most egy kicsit elgondolkoztatott
Ettől dettó felfordultam még 2011 körül a leírása alapján voltam bátor rendelni.
Sejtettem, hogy ilyesmi kommentek lesznej inkább, teljesen érthető Asszem jelenleg nem akarok egy ennyire rizikós dologra költeni, a virágos ízek nagyon megosztóak és nem is a legegyszerűbb velük dolgozni de mindenképpen jövök majd updatetel, ha belevágtam a tesztelésébe. De egyelőre a biztonságosabb tea vonalat csekkolom. Earl grey, barackos nestea ajánlásokat ugyanitt elfogadok
Ennek már a kinézete is durva
Pfujj…megvolt … egy kósta
A turkish-re fókuszáltam épp akkor de inkább “a rózsavíz parfüm “ ízre kb
Megjelenése gyász keltő és az íze . Nem tudom a gyártó miért nem vezette ki . Delikáttal fel lehet dobni amúgy