Igen, az lesz a legjobb.
A deck aljáig is leengedheted a vattát, úgy teljesen le tudod üríteni a tankot, és ha oda benyúlsz csipesszel megborzolod akkor mégjobban fedve lesz a vájat.
Szerintem nem. Ez elkéri a vattát.
Szépen levitted az aljáig. Ügyes.
Már nem folyik köszönöm szépen:) most a másik nem igazi az meg köpi a liqvidet meg furi íze van
Azóta már ritkította rajta kicsit
Örülök, hogy sikerült. Egy másik tankodnak fura az íze? Lehet félre érték valami.
Jajj, jó bamba vagyok. Ez másik. Ha köpködi, akkor is kevés lehet a vatta, viszont, ha nem folyik, akkor csak a tekercsben kevés, a vájatban jó. Ha újra vattázod, csak a vatta végeit ritkítsd meg úgy, hogy a vájatban ne szoruljon.
Rendben abba a gyári vattát tettem ,de meg próbálom a másikkal
Vannak kazánok amik tökéletesen működnek a kevés vattával is, de vannak olyanok is amikbe rendesen oda kell tenni azt a vatta mennyiséget… De majd idővel rá jössz, mindenre is… Kitartás… A jó úton haladsz…
Rendben köszönöm
Nyugodj le… Senki sem tökéletes. Én, annak idején amikor megvettem a brunhilde mtl kazánt, az első tekerés tökéletes volt, aztán a következő már egyáltalán nem volt jó. Szörcsögött, folyt, forrósodott, köpködött, minden baja volt…
Volt olyan nap h 5-ször vagy 6szor tekertem meg… Ugyanazt a kazánt. De meg találtuk a hibáját. (többes számban írom, mert itt mindenki segített.) most már nincs több gondom vele… Ezért mondom… Csak lazán… Idővel minden jó lesz majd…
… És ha bármilyen gond van,… Tudod… Hol találsz meg minket…
Nem vagy béna. Így képről ez tökéletes. Csak működjön is rendesen.
Egyenlőre ugyanúgy szörcsög és köpi
Próbáltam alacsony és magasabb watton is
Ha nekem ilyen jók lettek volna az első tekeréseim, most vape-et oktatnék az egyetemen… Csak viccelek…
az első építéshez képest tök jó ez szerintem,olyan mintha már évek óta csinálnád
Köszönöm,de valamiért nem jó