Veepon Tita X AIO

Hello, van valakinek tapasztalata a Tita X AIO-val? Ha igen, megosztaná velem? 100 Euro lenne egy piros, szállítással…

Megvegyem? Ne vegyem? :face_with_monocle:

4 kedvelés

Nekem tetszik.Én más platformot választottam szerintem a boro vonal több lehetőséget tartogat.

4 kedvelés

Ez boro kompatibilis. Köszi a gyors választ.

3 kedvelés

Az tök jó én csak dotost láttam

3 kedvelés

Az a Tita AIO volt. Ez meg az X. Ez boro és 21700. Nagy a csábítás… :grinning_face:

3 kedvelés

Venném szép…én egy klón bb-ét vettem.

2 kedvelés

Tita X AIO Boro Device & The Tita x RBA By Veepon - YouTube
A front door lötyögése engem is zavarna, de a tita x rba-val ütős cucc lehet…kár, hogy az nincs az árban.

3 kedvelés

Sziasztok! :waving_hand:
Ez vajon mikor lesz már elérhető a franciáknál is? :rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Max két hét… Nekem erről a cikkröl az jutott eszembe , hogy így két év múlva én is majdnem 100 euróért nézegettem egy pont ilyen piros Tita X et :joy:

7 kedvelés

Úgy néz ki sikerült megcsípnem egy Veepon Tita SE dna60 Limited Edition-t. Remélem meg is érkezik és nem voltam túl NAÍV! :rofl:

11 kedvelés

Azt megkérdezted amúgy hol vette ? :joy:

3 kedvelés

Meg bizony, az volt az első. :rofl: Kereskedelmi forgalomban még nem kapható termék. A gyártótól kapta, fényképeket készített róla, effektíve nem használta csak fotózásra. Elmondása szerint az ő képeit használják promóciókhoz. (Remélem nem fordítva! :rofl:) Egy két tagnál leinformáltam az eladót, megbizhatónak mondták! Remélem nem kell csalódnom! :crossed_fingers:

7 kedvelés

csak nehogy egy üres házat kapj mint prototípus a fotózáshoz :smiling_face_with_horns:
Amúgy pedig szép fogás :+1:

6 kedvelés

Ja, egy kicsit rezeg a léc, de bízom benne, hogy rendben lesz minden. A lényeg, hogy mindig legyünk optimisták! :wink:

7 kedvelés

Sziasztok! Ma végre megérkezett a Veepon Tita X Aio SE dna60 Limited Edition bla-bla-bla…
Kicsit megszivatott a DPD. A csomagkövetés tegnap Budapest depót, ma reggel Kaposvár depót jelzett. Juppéé gondoltam, ma hozza a futár. Hát nem. A DPD app-ban azt jelezte hiányos adat miatt nem kézbesítik, depóban van. Persze minden adat jó volt az appban is csekkoltam. Telefonszámom is rajta van, fel sem hívtak! Hívtam a futárt, azt mondta nem tudja, nem ő jön ma. Hívtam a DPD egyetlen kapcsolati telefonszámát 2x is, mindkét alkalommal legalább negyed óráig hallgattam a zenét, amit nyomattak, de úgyintézőt nem kapcsoltak. Na akkor gyerünk be a depóba, nincs messze, 25km. Mondom miért jöttem, meg is találtam a csomagom, lent a földön, jó hogy nem rugdosták, fociztak vele. Mondja a hölgy, hogy ja ez az? Ezt azért nem kézbesítették mert utánvételes, és azt nem tudják. Mondom, neki hogy nem utánvételes, de ha az is lenne akkor is ki szokták hozni ha utánvételes. Azt mondja nem tudja odaadni, de majd ír egy e-mailt a központnak, aztán majd értesítenek. Mondom akkor most hivja azt aki tudja, mert én most csak ezért utaztam be a városba. Telefonált, bekapcsolta a számítógépet, lecsippantotta a QR kódot és Voyez maintenant un miracle! Már át is adta a csomagomat én pedig robogtam vele haza!

17 kedvelés

Húúú, de jól néz ki! :heart_eyes: Leld benne sok örömöd!

(Az ügyintézésre No Comment…)

9 kedvelés

Gratulálok, jól néz ki!!

9 kedvelés

Egész jól néz ki! Gratulálok! Ez már DNA60 C? (úgy látom az) nem jól láttam :grinning_face:

10 kedvelés

Köszönöm @Angel31 @Paska @Janos_Groszeibl

Dna60 chipset. :wink:

10 kedvelés