Veepon Tita X AIO

Hello, van valakinek tapasztalata a Tita X AIO-val? Ha igen, megosztaná velem? 100 Euro lenne egy piros, szállítással…

Megvegyem? Ne vegyem? :face_with_monocle:

3 kedvelés

Nekem tetszik.Én más platformot választottam szerintem a boro vonal több lehetőséget tartogat.

3 kedvelés

Ez boro kompatibilis. Köszi a gyors választ.

2 kedvelés

Az tök jó én csak dotost láttam

2 kedvelés

Az a Tita AIO volt. Ez meg az X. Ez boro és 21700. Nagy a csábítás… :grinning_face:

3 kedvelés

Venném szép…én egy klón bb-ét vettem.

2 kedvelés

Tita X AIO Boro Device & The Tita x RBA By Veepon - YouTube
A front door lötyögése engem is zavarna, de a tita x rba-val ütős cucc lehet…kár, hogy az nincs az árban.

3 kedvelés

Sziasztok! :waving_hand:
Ez vajon mikor lesz már elérhető a franciáknál is? :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Max két hét… Nekem erről a cikkröl az jutott eszembe , hogy így két év múlva én is majdnem 100 euróért nézegettem egy pont ilyen piros Tita X et :joy:

6 kedvelés

Úgy néz ki sikerült megcsípnem egy Veepon Tita SE dna60 Limited Edition-t. Remélem meg is érkezik és nem voltam túl NAÍV! :rofl:

9 kedvelés

Azt megkérdezted amúgy hol vette ? :joy:

2 kedvelés

Meg bizony, az volt az első. :rofl: Kereskedelmi forgalomban még nem kapható termék. A gyártótól kapta, fényképeket készített róla, effektíve nem használta csak fotózásra. Elmondása szerint az ő képeit használják promóciókhoz. (Remélem nem fordítva! :rofl:) Egy két tagnál leinformáltam az eladót, megbizhatónak mondták! Remélem nem kell csalódnom! :crossed_fingers:

6 kedvelés

csak nehogy egy üres házat kapj mint prototípus a fotózáshoz :smiling_face_with_horns:
Amúgy pedig szép fogás :+1:

5 kedvelés

Ja, egy kicsit rezeg a léc, de bízom benne, hogy rendben lesz minden. A lényeg, hogy mindig legyünk optimisták! :wink:

6 kedvelés