Ez az a húzal, amit csak ilyen 150m-es tekercsben lehet megvenni?
dehogy, akár 10métert is a németeknél…és pár eur csak a szállítás
És már keresi is
Segítek Link
Bátya most itt motoszkál hátul az agyamban az a fránya mod polír, gravír, új test, nagyobb mossfet, 15 k ellenállás . Butítás okosítás
Sajnos újabb és újabb ötleteim kezdenek lenni hogy miket vegyek még Jelenleg egy Lost vape sirius 200w mod-ot keresek és lehet én vagyok vak, de szinte sehol az ég világon nem találtam eladót, orosz, francia, amerikai, ukrán, német, indiai oldalakon sem találtam. Egyéb ötlet hogy szerintetek merre keressek?
Hát tudod mért nem találsz ?
Már nem gyártanak ilyet.(?)
A nevében van a válasz ! LOST
Hogy egyem a szíved
A kis kanibalista
Áh dehogy, csak vonz az újdonság.
Adok-veszek keresek hírdetés hátha akad valakinél még
Csak tudod azzal annyi lenne a baj hogy az már legalább 1 éve használt cucc lenne mert kB 1,5 éve hogy nem gyártanak ilyet. Láttam ma valami totál noname helyen 19k-ért csak hát annyiért már biztos helyről több mindent is össze varázsolok
Bevallom szkeptikus vagyok, de tanácsodra úgy döntöttem utánajárok. Ha lesz kb 9.7méter felesleges Kanthal D-m legalább tudom ki veszi át tőlem
Van pár méterem,de átveszem ha neked nem ízlik
Hát, pl az Ni80 nagyon pocsék ízű volt. A sima Kanthal-t porlasztóban már használtam…azzal nem volt bajom ízben, gőzben. Szóval a +TH érzet a számomra kérdéses.
Viszont pacsi a zwipf.de-nek amiért Németországból is elküldik 1.6k-ért DHL-lel Ha nekik megéri ez ilyen kis tételnél is akkor mások vajon miért rabolják a többszörösét?..pl az olasz shop-ok
Don Ghattó meg mondja . Mert nem Zsoltíno Moretti Xylíno a neved
Az olaszok elküldik ingyen is…de egyszer majd ők kérnek szívességet tőled.
A vásárlásfüggők figyelmébe!Tegnap fedeztem fel ezt a gyártót.Elég tetszetős tankok!