Nem csóró. Megfontolt , anyagias, termékbefektetési elemzésel foglakozó szakember
Mitől dvarw és mitől byka? És mi az a tetején a drip tip aljánál?
Itt megtalálod az afc byka a kazán tér dvarw,a tetején a topcap
Oké, köszi a. Topcap megvan, csak olyan a teteje, mintha valami le lenne róla vágva… De lehet csak a fotón látszik úgy
Igen furi de ha sikba lenne jobb lenne és akkor még szeretném is így nem szép viszont finom.
Az utolsót megmentettem, szegény, ott sírt, egyedül, magányosan…
Ezúton is köszönöm minden vásárlómnak, hogy hozzájárultak eme nemes tetthez, gyertek máskor is!
…bár már semmim sem maradt.
By-ka összes verziója meg van ?
Neeem, csak egy v9 van meg ez a v8 lesz, ennyi, bájka vonal lezárva.
Nem húzod ki ezt az orosz ágat csak a prém tankok
Hát nevetni fogsz, de a bájkával olcsóbb lenne, mint a wotban.
Ne mond volt kolegám WoT mániás utolsó ismert adat 3,8 M amit bele vert
Na, majd ha kijön a v10…
Már kijött, csak SE a neve.
Nem, nem, 5 szett és elhagyom a klubbot…egy időre.
azért még egy min. 24mm-es RDL tankot igazán piacra dobhatnának a változatosság kedvéért…és miattam
Szerintem erre ne nagyon várj…de ki tudja.
Tippre a teljes torta 1/3-át a DL felhasználók teszik ki…üzletileg nem elvetendő szegmens rákapatni őket a szűk DL-re.
Igen igen By-ka Howitzer Dl
Lehet, igazad van, de ahogy látom, a vapesystemnek akkorra a tábora, hogy így is elkapkodják minden cuccukat, hiába 60k per darab.
Mindenesetre engem most annyira berántott az extrém szűk DL-t mtl-ként használva (ízben,gőzben oké az mtl-hez képest is), hogy lehet inkább rálöttyintek 1-2 mg/ml nic-et a mostani 3ra a tökéletes mtl-es TH elérése miatt.
Vagy elkezdek használni Kanthal D huzalt az ss316l helyett hátha tényleg igaz a “mítosz”
Tapasztalatból írtam hogy igen az ,nekem az. De aki nem hiszi járjon utána.