Vásárlásfüggők topikja

Még a vásárlásfüggő topik is a neved alatt fut… Csak szólok :joy: hogy tudj róla :slightly_smiling_face:

Nem tehetek róla, én csak áldozat vagyok! :joy:

Most tényleg, kinek van még ilyen kevés tankja, mint nekem? :thinking:

Jó, jó, még van 3, ami nincs a képen, de akkor is…most megy a matek, hogy hogyan lesz ebből a végén 5 darab. :sweat_smile:

Na jó, 5 darab van még ezen kívül, de már ki tudja fejben tartani?

4 kedvelés

Jön a karácsonyi szezon!
Hurrá Emberek! Ispy boltja kinyit megint!!!:christmas_tree::hourglass_flowing_sand::grin:

Segítek…pl úgy, hogy 5k-ért küldesz nekem egy SE klónt? :joy::thinking::rofl: vagy melyik a legalacsonyabb?:thinking:
Heppi Börszdéééj! :beers:

Isten éltessen :grin:
Ilyen képeket meg nem kellene kirakni pont ebbe a topicba :grin:

Hmmm, szerintem ez nem a min nevetünk ma topik. :joy:

@Ispy Isten éltessen sokáig! Lepd meg magad, fogadd szeretettel ezt a kupont Függő Klub ajánlásával.:tada:

szabadulós játék kupon (1)

Melyik oldaladon alszol? :roll_eyes::grin:
De ha mindkettőt adod, akkor az 2 tank, és eggyel kevesebb a szervi kockázat :+1::muscle:

Boldog szülinapot!

Boldog szülinapot! Lepd meg magad pár tucat tankkal! :slight_smile:

Mi a gond vele Éva hátha segíthetek?

1 kedvelés

Még lusta voltam szétszedni és újra tekerni, szóval csak próbálkoztam. Lejjebb vettem a wattot, így most nem konnyezik és nem is jön fel a liquid :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Egy standon húzd össze utána tegyed modra.Rakd a tekerő segédet bele a vatta árokba és úgy…Nem egyszerű előszőr…

1 kedvelés

Igen, ha szétszedem legközelebb, kíméletlen leszek :slightly_smiling_face: elsőre nagyon óvatosan bántam vele úgy látszik

Azt hiszem ilyet sem veszek, nem egy bájka. :grin:

Pedig jó… :grin:

2 kedvelés

Egyébként vetekszik vele! Bár a 3as jobban bejön. Szóval azon érdemes elgondolkodnod​:slightly_smiling_face:

Nem az volt a múltkor a vége, hogy azt már nem kapni?

A klónra írta János, da mostanában már te is eredetiben utazol :joy:

1 kedvelés