Vásárlásfüggők topikja

A férjem is… :joy::joy:

2 kedvelés

Figyiiii… nem mintha most szeretnék vásárolni, de GTX micsoda a pontos típusa? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 kedvelés

Vaporesso gtx one :stuck_out_tongue_winking_eye:ha ez segít :rofl:

2 kedvelés

Akárcsak egy jó kiscserkész…ott segítesz, ahol tudsz :smiley: Köszi :slight_smile:

1 kedvelés

Úttörő csókolom úttörő voltam ,cserkész az …na azt hagyjuk :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Épp ma fogtam olyat a kezemben,tényleg apró jószág,de nekem …nem gyere be​:grin:

Na ne vakíts :joy: :joy:, te is már csak egy évig nyomtad a piros kendőben :slight_smile: Nem mondom,hogy ott voltam, de valahogy 1989 környékén vezették ki :slight_smile: (és végre nem égettem oda én se többet anyám vasalójával)

2 kedvelés

Húúúú,de magas labda basszus… :slight_smile: Mert,hogy mihez is vagy szokva ugye? :joy: :joy: :joy: :joy: Oh jesszus :grin: és megint hol vannak ilyenkor a csajok

2 kedvelés

Jajjjj…neeeeem nekem a MODJAIM nagyobbak!!!
(Az olyasmi :rofl::rofl::rofl::rofl:)
Valaki mentsen ki !!!

3 kedvelés

@lachenbacher ő az. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Bikavadító színe van! :grin:

4 kedvelés

Ma kaptam reggel az sms-t, hogy a postán van. Nyitás előtt pár perccel ott voltam már reggel. :grin:

IMG_20220426_093306

Szerk. Ki is próbáltam őket közbe. Megcsináltam a porlasztót. Teljesen okés íze van és nehéz sem volt megcsinálni. Mivel vettem extra építős porlasztót. Így a pnp tankba (amit szintén vettem most) bele tudtam tenni. Az van a modon most.

8 kedvelés

HŰ nagyon szép

3 kedvelés

Ezt ide írom !
Nem biztos hogy akarok-e venni egy másik Dvarwot :rofl::rofl:
Hamár ennyit beszéltünk róla​:rofl:

3 kedvelés

Ha mást nem, legalább egy klónt…valami frankó drip tippel! :wink: :rofl:

5 kedvelés

Egy van klónból a 16-os :blush:
Eddig nem cseréltem a többin semmit ,de nem is szeretnék :rofl:

3 kedvelés

Pedig egy ilyen kis szettel…na…azért ne mondd hogy nem! :wink::+1:

10 kedvelés

Ő az utódja a pecisionak ? :blush:

2 kedvelés

Nekem nem volt precisionom, de gondolkodtam rajta… :smiley:

3 kedvelés

Jajjjjj ,bocsánat :disappointed:nem néztem a nevet ma csak láttam :grin:nagyon dolgoztam :rofl:bepillantottam csak párszor :stuck_out_tongue_winking_eye:
Visszatérve …ha teszi a dolgát és örömöd leled benne akkor miért ne lehetne akár az is jó !

3 kedvelés