Nekem nem is szóltak
Most beikszeltem a money order opciót, majd meglátjuk mi lesz a vége.
Mondjuk a 20 eurós dhl annyira nem szimpi, de hát nem lehet válogatni nagyon.
Mindegy, majd @Ivett -et lehúzom rendesen zsével…
Most úgyis olcsó az ojró egy nőt nehéz lesz lehúzni pénz ügyben
gondolom mióta kiléptek az unióból szarnak ránk…
Én meg itt keresem neked Jól van @Ispy megbeszéljük, hogy mindenki jól járjon
Ha nem lenne a flikk-flakk az elején már …de igazad van …titán kell semmi más.
előlap nem tetszik rajta nekem se…
Az a gyanúm, hogy lesz még feltöltés az Olasz vonalon egy párszor!
Szia azért mert 3 év múlva nem szeretnék újat venni . Logisztika ház ami nekem a munkám most megkövetel egy ilyen gépet. Mivel sokat ingázok ide oda csak egy magas minőségi laptop jöhet szoba. Aminek normális a hűtésé és megfelelő erőt is képvisel . Minél gyorsabb nekem annál több pénzem van mert annál hamarabb csinálom meg a melót. Igazából ez egy befektetés.
http://ailog.kku.bme.hu/Publications/LogHir_2008_Bona_Lenart.pdf
Ez szerintem lehet kicsit Kínai majd neked de olvasd el az Összefoglalás-t a végén .
Szép rózsaszín
Használd megelégedéssel!
Na ez furán hangzik, de érted!
Köszi, nem is tudom melyikőtöknél láttam rózsaszín szetteket és hát na…ritkán,de megdobbant a szívem és elhatároztam kicsit nekiállok ebbe az irányba is nyitni Ugye a Vaptio Sleekből is már “szivárványost” szerettem volna, de gunmetal jött
Gratulálok bekerültél a csapatba
A Pink 50 árnyalata
5 mod kell hozzá? Vagy milyen csapat csókolom Egyébként meg mindenről IS ti tehettek, bármi is legyen az
Nemisigaaaaaz
Mi csak próbálunk lehozni a szerről,vaaaaagy rá
És amúgyis öööt ??? Honnan van mikor rendelted milyenek meg stb,stb
Az utolsó két csomag érkezése között nem telt el 3nap… egy évig tök jól megvoltam két géppel…aztán elkezdtem aktív tag lenni és megmutattátok a vaporizm oldalt…és hopp jött még egy, aztán utána szinte egyszerre kettő…most meg már a kövi rózsaszínt nézem… tömény rákattanás és ti sem könnyítitek meg az ember dolgát…sőt,ti visztek Zolik mindenkit a bűnbe
Azt hiszem háromról tudtam (mert számon tartok mindent )
De csak drip tipet rendel mindenki,és egyszer csak hopp-hoppnagy meglepődés jaaaahhhh az entert te nyomod
Én igazán nem akarlak további költségekbe verni,de minap volt a kezemben egy kolléganőm pink Vaporesso GTX-e.Azt kell mondanom,hogy igazán csinos darab