Vásárlásfüggők topikja

Nekem nem is szóltak :flushed::grin:

3 kedvelés

Most beikszeltem a money order opciót, majd meglátjuk mi lesz a vége. :grin:

Mondjuk a 20 eurós dhl annyira nem szimpi, de hát nem lehet válogatni nagyon.

Mindegy, majd @Ivett -et lehúzom rendesen zsével… :rofl:

6 kedvelés

Most úgyis olcsó az ojró:grin: egy nőt nehéz lesz lehúzni pénz ügyben​:rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

gondolom mióta kiléptek az unióból szarnak ránk…

3 kedvelés

Én meg itt keresem neked​:laughing: Jól van @Ispy megbeszéljük, hogy mindenki jól járjon :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Ha nem lenne a flikk-flakk az elején már …de igazad van …titán kell semmi más.

3 kedvelés

előlap nem tetszik rajta nekem se…

3 kedvelés

Az a gyanúm, hogy lesz még feltöltés az Olasz vonalon egy párszor! :sunglasses: :facepunch:

5 kedvelés

Szia azért mert 3 év múlva nem szeretnék újat venni . Logisztika ház ami nekem a munkám most megkövetel egy ilyen gépet. Mivel sokat ingázok ide oda csak egy magas minőségi laptop jöhet szoba. Aminek normális a hűtésé és megfelelő erőt is képvisel . Minél gyorsabb nekem annál több pénzem van mert annál hamarabb csinálom meg a melót. Igazából ez egy befektetés.
http://ailog.kku.bme.hu/Publications/LogHir_2008_Bona_Lenart.pdf
Ez szerintem lehet kicsit Kínai majd neked :slight_smile: de olvasd el az Összefoglalás-t a végén .

5 kedvelés
  1. Ne kérdezzetek semmit :laughing::laughing::sweat_smile::sweat_smile:
9 kedvelés

Szép rózsaszín :blush::joy:
Használd megelégedéssel!
Na ez furán hangzik, de érted! :blush:

2 kedvelés

Köszi, nem is tudom melyikőtöknél láttam rózsaszín szetteket és hát na…ritkán,de megdobbant a szívem és elhatároztam kicsit nekiállok ebbe az irányba is nyitni :slight_smile: Ugye a Vaptio Sleekből is már “szivárványost” szerettem volna, de gunmetal jött :frowning: :frowning:

8 kedvelés

Gratulálok bekerültél​:hugs::hugs::hugs::hugs: a csapatba :rofl::rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

A Pink 50 árnyalata :grin::+1:

3 kedvelés

5 mod kell hozzá? Vagy milyen csapat csókolom :grin: Egyébként meg mindenről IS ti tehettek, bármi is legyen az :joy:

4 kedvelés

Nemisigaaaaaz​:rofl:
Mi csak próbálunk lehozni a szerről,vaaaaagy rá :rofl::rofl:

4 kedvelés

És amúgyis :flushed:öööt ??? Honnan van mikor rendelted milyenek meg stb,stb :grin::grin::grin:

2 kedvelés

Az utolsó két csomag érkezése között nem telt el 3nap… egy évig tök jól megvoltam két géppel…aztán elkezdtem aktív tag lenni és megmutattátok a vaporizm oldalt…és hopp jött még egy, aztán utána szinte egyszerre kettő…most meg már a kövi rózsaszínt nézem… tömény rákattanás és ti sem könnyítitek meg az ember dolgát…sőt,ti visztek Zolik :laughing: mindenkit a bűnbe :joy:

9 kedvelés

Azt hiszem háromról tudtam (mert számon tartok mindent :stuck_out_tongue_winking_eye:)
De csak drip tipet rendel mindenki,és egyszer csak hopp-hopp​:flushed:nagy meglepődés :grin:jaaaahhhh az entert te nyomod :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Én igazán nem akarlak további költségekbe verni,de minap volt a kezemben egy kolléganőm pink Vaporesso GTX-e.Azt kell mondanom,hogy igazán csinos darab​:grin:

6 kedvelés