Vásárlásfüggők topikja

Még a wotofo rda-nezrem ki.
Kettő közti kulombség?
Melyik a jobb? :grin:

3 kedvelés

Ez az ataman v2? Épp agyaltam rajta, hogy kéne egy…

:sweat_smile:

Mármint nem az, amire válaszoltam :rofl: hanem a képeden feljebb.

3 kedvelés

Te a kertre költessz most!:joy:

2 kedvelés

Ezt én is kinéztem anno

1 kedvelés

Elvileg eredeti.

2 kedvelés

Ki, én? Az a feleségem. :grin: Nem, el akarom adni az expromizer 1.4 és a neekot, és ugye akkor vennem is kéne valamit helyette, ugye. :rofl:

5 kedvelés

Mert ha jól láttam a v2-nél nincs úgy elbaccva a töltés, mint a v3-nál, mert az az egy, amit rühhellek benne, egyébként a legjobb tankom.

Mondjuk az a felírat nem kéne a v2-re, de na, senki sem tökéletes.

Ez a titán vagy az acél verzió? Mert látom más a színe…akkor titán? Egyébként mi az előnye a titánnak?

2 kedvelés

Ez a másik amit használok.Szerintem jó.Egyébként a Fev-em se rossz,csak nem dobtam el tőle az agyam.Eddig csak egy 0,8-as AFC-vel használtam,lehet ki kellene próbálnom a nagyobbakat.

2 kedvelés

Gondolom az eredeti most felejtős…

1 kedvelés

A v2 gondolom eredeti.
Honnan lehet beszerezni?
Az alin nem találtam.
A v3 tökéletes.
A töltés valóban nehézkes de elhanyagolható probléma.
Imadom de csak otthon használom .

4 kedvelés

Igen, ezzel szemeztem én is, már visszatérő vendég vagyok. :grin:

3 kedvelés

Eh, nem elérhető :rage:

1 kedvelés

Nekem ugyan ez van a szűkitett deck részes,2 oldalról levegőztetem,picit tágabb mtl,de ízben nagyon jó:v::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nem rossz,csak én a szűk MTL-t szeretem.Meg az az igazság,hogy csak dohánykivonatot szívok belőle,úgyhogy olyan nagy ízparádéra nincs is szükség.De ki fogom próbálni levegősebben is.

4 kedvelés

Etyeki lányként, ezek a képeid nekem megdobogtatják a szívem :smiling_face_with_three_hearts:

6 kedvelés

Most utána kell néznem nem vagyok-e én is etyeki lány :smiley:

8 kedvelés

Te is lázba jössz a szőlőtőkék látványától? Neked is eszedbejutnak a szüretek? :smiley:
:smiley:

6 kedvelés

azaz… :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Különben hetek óta a fejemben jár ez a Dicodes téma. Nem tom melyik volt, aki átmosta az agyamat, de ha rájövök megkeresem… :sweat_smile:

5 kedvelés

Ja, az nekem kimaradt a látképről :rofl:

4 kedvelés