Olyat nem szeretnék
Jó lesz nekem csepegtetve is
Most olvastam újra erről Kinga cikkjét.Miért jobb?Milyen hártányt küszöböl ki a csepegtetéshez képest?Ide akartam idézni,de nem lehet.Másolni sem,mert védett gondolom.De úgy is érted mit írok
Majd fogsz
Kár beruházni elsőnek csepegtes…
Én hamar meguntam a csepegtetést.Mondjuk én nem csak kóstolgatásra használom az enyémeket.
Honnan van drága @anon88785338 ?
Lehet én leszek az egyetlen ember a földön akinek, ilyen RDA sosem lesz!
Na…miért?
Nincsen sehol a világon, csak kihalásos alapon lehet találni!
Dehogy!Látod,nekem is sikerült.Nem vagyok ott ezen a discordon vagy min,csak néha ránézek.És pont jókor néztem ráNem volt ideje másnak lecsapni előlem,mint eddig mindent.Ennyiért sztem most átkoznak engemDe rögtön utána itt is lett egy hirdetve,a vaperinán,csak más fajta.Azonnal el is vitték
a régi már nagyon kivolt 4 év után kénytelen voltam ujjat venni -625 ezer úgy hogy most azt játsszuk ki csorob a családban
Aki keres az talál.
Mennyiiii???Miért ennnyi?
@Cserki nagyon sok jót árul,érdemes ránézniBár én is költhetném még a lóvét
Sógor viszont teljesen vásárlásfüggővé vált…vagyis Oxva unibox függővéMa is rendelek neki kettőt.Lesz mostmár neki 4
Az az igazság,hogy ez egy “occó” klón.nem 1/1.A deck része az nem is olyan mint az eredetinek.Csak a top cap.Egynek elmegy,4000-ért,de az STNG jobb ízű,ebben halványabbak az ízek.Az eredeti,vagy egy 1/1 klón biztos másabb.
Ez is onnan van:
6000 volt,nem is négy.
Köszönöm.
Akkor korul nézek még.