Vásárlásfüggők topikja

Olyat nem szeretnék​:wink:
Jó lesz nekem csepegtetve is​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Most olvastam újra erről Kinga cikkjét.Miért jobb?Milyen hártányt küszöböl ki a csepegtetéshez képest?Ide akartam idézni,de nem lehet.Másolni sem,mert védett gondolom.De úgy is érted mit írok​:wink::heart:

2 kedvelés

Majd fogsz​:joy:

3 kedvelés

Kár beruházni elsőnek csepegtes…

3 kedvelés

Én hamar meguntam a csepegtetést.Mondjuk én nem csak kóstolgatásra használom az enyémeket.

3 kedvelés

Honnan van drága @anon88785338 ? :heart_eyes: :thinking:

3 kedvelés

Innen

3 kedvelés

Lehet én leszek az egyetlen ember a földön akinek, ilyen RDA sosem lesz! :laughing: :rage:

6 kedvelés

Na…miért?:thinking::thinking::thinking:

1 kedvelés

Nincsen sehol a világon, csak kihalásos alapon lehet találni! :joy: :rofl:

7 kedvelés

Dehogy!Látod,nekem is sikerült.Nem vagyok ott ezen a discordon vagy min,csak néha ránézek.És pont jókor néztem rá:slightly_smiling_face:Nem volt ideje másnak lecsapni előlem,mint eddig mindent.Ennyiért sztem most átkoznak engem​:joy:De rögtön utána itt is lett egy hirdetve,a vaperinán,csak más fajta.Azonnal el is vitték​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

a régi már nagyon kivolt 4 év után kénytelen voltam ujjat venni :stuck_out_tongue_closed_eyes: -625 ezer :slight_smile: úgy hogy most azt játsszuk ki csorob a családban :rofl:

9 kedvelés

Aki keres az talál. :wink:

2 kedvelés

Mennyiiii???Miért ennnyi?

2 kedvelés

@Cserki nagyon sok jót árul,érdemes ránézni​:bangbang:Bár én is költhetném még a lóvét​:cry:
Sógor viszont teljesen vásárlásfüggővé vált…vagyis Oxva unibox függővé:wink:Ma is rendelek neki kettőt.Lesz mostmár neki 4​:joy:

1 kedvelés

A flesh-e vapor rol mi a véleményed?
Nem tudom hogy rendeljek e .
Cthulhu mtl rda hoz képest?

1 kedvelés

Az az igazság,hogy ez egy “occó” klón.nem 1/1.A deck része az nem is olyan mint az eredetinek.Csak a top cap.Egynek elmegy,4000-ért,de az STNG jobb ízű,ebben halványabbak az ízek.Az eredeti,vagy egy 1/1 klón biztos másabb.

1 kedvelés

Nézegetem az alin.

3 kedvelés

Ez is onnan van:

6000 volt,nem is négy.

2 kedvelés

Köszönöm.

Akkor korul nézek még.

1 kedvelés