Vásárlásfüggők topikja

Hát kevertem egy friss adagot a AdG Latakia Hybridből, hát a meglátásom az hogy nagyon kell neki a 1-5 nap! :wink:

4 kedvelés

3 nap után már jó volt.Persze minél tovább áll,annál jobb lesz :grinning:

2 kedvelés

Gyógyulás legelső folyamata a beismerés: Beismerem, rajongok a Cthulhu design-ért… :heart_eyes:

Viszont azt is be kell ismernem, hogy nálam a tankok élete viszontagságos. Sokszor a hétköznapokban szélsőséges körülmények között használva, gyakran hanyag és már-már gondatlan üzemeltetés mellett, figyelembe véve és nem elmismásolva a bénázásaim sokaságát is:

• A Cthulhu Hastur mtl rta mini az egyetlen tank amit még nem sikerült megfolyatnom!!!
    (Huh, natessék! Most beismertem. :sweat_smile:)

Egyszerű, de nagyszerű, jóízű tankocska.
Használd megelégedéssel és nagyszerű gőzket kívánok!

9 kedvelés

@Janchee viszont már el ment 20ml, és még mindig jó a tekerés, vannak finom ízek! :shushing_face: :wink:
De lehet ez a Báááájjjkkkkáááá érdeme! :joy:

2 kedvelés

Az lehet :grin:

1 kedvelés

Egyébként nem mértem le pontosan soha.Óvatos becslés volt a 10ml.

1 kedvelés

Köszi!A nagyot se :slightly_smiling_face:

Kifogom próbálni a nagy Hasturt is, már csak idő kérdése… :wink:

(az “idő = pénz” széleskörben ismert szólás-mondás) :grin:

6 kedvelés

De van az is,hogy: Amit ma megtehetsz…":grin:

4 kedvelés

“megvehetsz” … :grin:

Tájm iz mani!

2 kedvelés

Jön a csomag

:grin:

8 kedvelés

Na és milyen a görög 2?

3 kedvelés

Szinte nem másabb mint a másik kettő:blush:
Ugyanazt Az ízt adja,csak másabb tekerni,szokni kell​:grin:ja,és van léállítás is !

4 kedvelés

Vennék de más a terv kell egy mod mert a legutóbbi 2db nem jött össze :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nekem úgy néz ki sikerült vennem egy ss modot :grin:lehet visszalépés a D-hoz ,de …na kellett :blush:P

2 kedvelés

Mi az mi az?,

2 kedvelés

Egy szálcsiszolt ss PICO :grin:

5 kedvelés

Nem rossz az…nekem D-lesz de nem tom melyik…21700ezüst…micro—narancs–fekete…vagy 22mmcső…

4 kedvelés

Hallottam már sok mindenkitől hogy bármelyik jó :wink:

3 kedvelés

Na ja ép ezért szoktam mindig 21700at venni mert az a kedvenc… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés