Vásárlásfüggők topikja

ennyi sajna :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ne aggódj,jövő hónapban belehúzunk :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

a számlát már meg is kaptam… :rofl:

4 kedvelés

Mert nem darabra veszed ,hanem kilóra :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

El ne felejtsem AdG Latakia Hybrid illata, igazi büdös beáztatott hamutartó! :joy: :rofl:
De az íz mindenért kárpótol! :wink: :dash: :wink:

1 kedvelés

ez igaz mérték… :slightly_smiling_face: :+1:

3 kedvelés

Semmi kis édibédi ,semmi krémes-mázas ? De jó hogy nem vettem​:blush:

3 kedvelés

Igazi dohány pont… :joy: :facepunch:

2 kedvelés

Több marad nekem​:rofl::rofl:

3 kedvelés

Én se akartam gondoltam egyet és itt volt, mindig van két lehetőség. Vagy nincs? :joy:

2 kedvelés

Tessék csak tessék,hölgyeké az elsőbbség :grin:

3 kedvelés

Köszönöm Zolika! Örök hálám :pray: mellé bejatszik az a jó kis cseresznyés mondjuk egy nap egy tank, azóta is lusta voltam megtekerni​:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Addig nincs áá míg nem jó a tekerés :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Jó volt az, csak bekokszolt​:grin: holnap megcsinalom, mert már hiányzik az ize, teljesen rakattantam​:blush:

2 kedvelés

Azhad’s is bejött nagyon, és nem kokszol különösebben. 15-20 ml… :+1:

3 kedvelés

De talán a legjobb az AE Signature 1000.

.

Eddig :grin:

Most majd a Discovery szériát is kifaggatom. A Parliamentet nagyon élem, persze kicsit megLatakiázva :grin:

Viszont igen várom hozzájuk a Bitter Wizard cuccot. Sok az édesség 70/30-ban is.

Ne lőjetek le mégsem. Majd DIY megoldom…

Jah, van egy kollégám, mint kiderült, 12 mg Heisenberget (vagymit) szív 4 éve nonstop! Napi 15 ml DL-ben. Hát, nem vagyunk egyformák, na…
Neki nem bonyolult a heti keverése :grin:

5 kedvelés

Nem kell sírni. A fiúk megkapják a cuccot, aztán szépen testvériesen, elosszátok fele-fele arányban, és mindenki elégedett lesz. :smiling_face::joy:

3 kedvelés

Te csak azt hiszed! :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Nem… Komolyan… :joy::joy::joy:
Aztán a te rendelésedet is majd szépen elosszátok… :joy::joy::joy::joy:OK adnak neked egy kis aromát, te pedig majd viszonzod egy kis huzal vatta meg kazánnal… Igy mindenki elégedett lesz… :joy::joy::joy:

2 kedvelés

A nagy Hastur sikerén felbuzdulva berendeltem az Öcsikét is​:grin:Cuki!

11 kedvelés