Ilyenkor az van, hogy boldog vagy, mert nem költöttél, aztán ez átmegy szép lassan egy miről maradtam le a francba érzésbe, ami után már a dupla árat is kifzetnéd végül, csak hogy a tied a legyen.
Egyre gondolunk akkor
Ezt nem ismerem. Linkelnéd? Nem biztos,hogy veszek,csak havernak mutatnék képet.
Hát igen, a függő klubb két törzs tagja.
“Szívedből szól ez a dal” Neked elhiszem. Tudom, hogy te tudod, miről beszélsz!
Én már nem vagyok függő. Holnap lesz az első nap, hogy nem vettem semmit.
Mondtam,hogy jó
Mmmm…hmmmm…hmmm…megint nem lesz kaja
Azért ez fura. Hájpolva volt a byka. Oké, nem állok ellent, megengedhetem magamnak, berendeltem. (A free shipping nyomott a latba keményen. ) Nem bántam meg,bár azóta is a taifunt használom nagyrészt,mint előtte. Nem akarom összekivonatosozni a bykát. Az maradjon meg dinnyésnek. Azt hittem,felrángattatok a csúcsra. De nem! Kiderült, itt csak megálltunk pihenni. Lassan fel kell tennem a kérdést: Ott vagyunk már?
Bámmm, sakk és matt!
Bájka olcsóbb.
Jó úton a cél felé de úgy látszik sosincs vége…
Ezt javítom!
A célt elértük, hiszen vape és nem analóg, a többi, már csak…
Ha megjött a Kajmán majd ajánlok még …
Lóvé nem gond. Nem az a baj, hogy drága,hanem, hogy költséges.
Jani! Nem lehetne, hogy egyből felülről indítasz? Úgy költségkímélően?
Jajj János, ha Te ajánlasz az mindig sokba fáj ráadásul caiman se egyedül jön, mert te ajánlottál…
Azt már le írtam többször nem sokan hallgatnak rám …így hát legyen nektek is annyi darab mint nekem azt kívánom…
Most komolyan! Írjátok le, hogy kinek mi a top! A csúcs! Ahol azt mondja,hogy :Úristen! Ettől feljebb nincs!
Örülök végre valaki…