Vásárlásfüggők topikja

Ilyenkor az van, hogy boldog vagy, mert nem költöttél, aztán ez átmegy szép lassan egy miről maradtam le a francba érzésbe, ami után már a dupla árat is kifzetnéd végül, csak hogy a tied a legyen. :joy:

Egyre gondolunk akkor :rofl::rofl::rofl:

Ezt nem ismerem. Linkelnéd? :joy: Nem biztos,hogy veszek,csak havernak mutatnék képet. :joy::joy::joy::joy:

Hát igen, a függő klubb két törzs tagja. :grin:

“Szívedből szól ez a dal” Neked elhiszem. Tudom, hogy te tudod, miről beszélsz! :wink:

Én már nem vagyok függő. Holnap lesz az első nap, hogy nem vettem semmit. :joy:

6 kedvelés

Mondtam,hogy jó :face_with_hand_over_mouth:

Mmmm…hmmmm…hmmm…megint nem lesz kaja :rofl:

Azért ez fura. Hájpolva volt a byka. Oké, nem állok ellent, megengedhetem magamnak, berendeltem. (A free shipping nyomott a latba keményen. :joy:) Nem bántam meg,bár azóta is a taifunt használom nagyrészt,mint előtte.:joy: Nem akarom összekivonatosozni a bykát. Az maradjon meg dinnyésnek. Azt hittem,felrángattatok a csúcsra. De nem! Kiderült, itt csak megálltunk pihenni. Lassan fel kell tennem a kérdést: Ott vagyunk már? :joy::joy::joy::joy:

Bámmm, sakk és matt! :joy:

Bájka olcsóbb. :face_with_hand_over_mouth:

Jó úton a cél felé :slightly_smiling_face: de úgy látszik sosincs vége… :thinking::person_shrugging:
Ezt javítom!
A célt elértük, hiszen vape és nem analóg, a többi, már csak…

3 kedvelés

Ha megjött a Kajmán majd ajánlok még … :money_mouth_face:

Lóvé nem gond. Nem az a baj, hogy drága,hanem, hogy költséges. :joy::joy::joy::joy:

Jani! Nem lehetne, hogy egyből felülről indítasz? Úgy költségkímélően? :joy:

Jajj János, ha Te ajánlasz az mindig sokba fáj :slightly_smiling_face::hugs: ráadásul caiman se egyedül jön, mert te ajánlottál… :face_with_hand_over_mouth::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Azt már le írtam többször nem sokan hallgatnak rám …így hát legyen nektek is annyi darab mint nekem azt kívánom…

1 kedvelés

Most komolyan! Írjátok le, hogy kinek mi a top! A csúcs! Ahol azt mondja,hogy :Úristen! Ettől feljebb nincs!

Örülök végre valaki… :hugs:

1 kedvelés